1660ti vs 1660super vs 5600xt

Bu zevk değil ki aradaki farklar kabak gibi ortada fps farkı öznel bişey değil 5600xt bana göre iyi ama sana göre daha düşük performanslı diye bişey mi var bro?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka
Ben 5600xt daha performanslı diyorum zaten fakat, arada dağlar kadar fark yok bildiğim kadarıyla 10-15 fps civarı var bana göre bu değer nvidia bir kart almamak için yeterli değil he kimi vardır 5 fps fark için daha ucuza bulduğu bir karttan vazgeçer dediğim gibi tercih meselesi nvidianın amd ye göre çok farkları var.

Şahsen 5600xt mi 1660 ti mı desen ben Nvidia farkı için aradaki fps farkını göz arda ederim, tercih meselesi tabii performansı daha iyi mi iyi evet 5600xt nin. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz :D
nVidia hayranı olduğun belli ama amd o kadar da altta kalmıyor fikrimce

Herkese hayırlı geceler, yakın zamanda bir ekran kartı alıcam fiyat konusuna bakmaksızın bu üç kart arasında hangisi alınır? Aradığım özellikler stabil çalışması, mavi ekran sorunu olmaması, ekran gidip gelmemesi, alta alınca tekrar oyunu açmama yani bir zamanlar amd driverlarında yaşanan sorunların olmamasına dikkat edelim. Şu anda 5600xt deki durumu bilmiyorum hala sorunlar yaşanıyor mu? Bu kartı kullanan arkdaşların ve konuya hakim olan değerli forum üyelerinin yorum yapmasını, konu halkında bilgisi olmayan arkdaşların bu başlıktan uzak durmasını rica ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum ne almalıyım??
bulabiliyorsanız evo tuf 5600xt ha yok diyorsanız 1660ti dansa 1660 s daha fp bir ürün soğutması daha iyi hemen hemen aynı fpsler yani orta-alt segmentte zirve 1660s

Son düzenleme:
Nvidia hayranı olduğun belli ama amd o kadar da altta kalmıyor fikrimce

bulabiliyorsanız evo tuf 5600xt ha yok diyorsanız 1660ti dansa 1660 s daha fp bir ürün soğutması daha iyi hemen hemen aynı fpsler yani orta-alt segmentte zirve 1660s
O anlamda seğil.5 -10 fps az alırım daha stabil bir kart alırım.

Şahsen 5600xt mi 1660 ti mı desen ben Nvidia farkı için aradaki fps farkını göz arda ederim, tercih meselesi tabii performansı daha iyi mi iyi evet 5600xt nin. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz :D
Hocam o fps farkına isterse dünyanın en stabil kartı olsun göz ardı etmem ayrıca 5600 XT 5000 sersinde ki en stabil kart.

Farklar 5-10 Fpsyi çok rahat geçebiliyor özellikle rekabetçi oyunlarda ve 5600 XT son dönemde gayet stabil bir kart en azından 5000 serisi içinde ki en stabil kart.

Hatta bende önceden 1660 Super alacaktım bütçe dolayısıyla DA Sistem 2 çıkınca onu aldım.

Yani RDR 2'de bile bazı yerlerde 15 fps fark ediyor hocam ortalama olarak ise 15 FPS az buz fark değil RDR 2 gibi bir oyun için.

Ve bana kalırsa 1080P oyunculuk için ya 2060 ya 5600 XT almak daha mantıklı ikiside 3A oyunlarda stabil 60 FPS sağlayabiliyor.

5600XT Sapphire almayın artık önermeyecegim. Futürsuzca O.C. yapıyorlar sonra WattMan hataları oluyor. XFX iyidir.

Hocam o fps farkına isterse dünyanın en stabil kartı olsun göz ardı etmem ayrıca 5600 XT 5000 sersinde ki en stabil kart.

Farklar 5-10 Fpsyi çok rahat geçebiliyor özellikle rekabetçi oyunlarda ve 5600 XT son dönemde gayet stabil bir kart en azından 5000 serisi içinde ki en stabil kart.

Hatta bende önceden 1660 Super alacaktım bütçe dolayısıyla DA Sistem 2 çıkınca onu aldım.

Yani RDR 2'de bile bazı yerlerde 15 fps fark ediyor hocam ortalama olarak ise 15 FPS az buz fark değil RDR 2 gibi bir oyun için.

Ve bana kalırsa 1080P oyunculuk için ya 2060 ya 5600 XT almak daha mantıklı ikiside 3A oyunlarda stabil 60 FPS sağlayabiliyor.
5-15 olsun ben yine de 1660s alırdım.He bu arada birnliniz bir xfx iyi diyor sonra kötü diyor.Sapphire alma diyor sonra hunharca nitro+ öneriyor.Hayırdır?,Bi karar verin.

Xfx ten uzak durulması gerektiğini anladım yüksek voltajdan dolayı ısınan bir kart peki 5600xt serisinde önereceğiniz kart nedir

5-15 olsun ben yine de 1660s alırdım.He bu arada birnliniz bir xfx iyi diyor sonra kötü diyor.Sapphire alma diyor sonra hunharca nitro+ öneriyor.Hayırdır?,Bi karar verin.
Hocam biz biliyoruzda konuşuyoruz dimi :D
amd bu, şuan sorunu yoktur yarın mavi ekran alırsın onu çözerler driver verirler kart ısınır yani nvidia bu konuda kendini hiç bozmadı amd yıllardır aynı kökten çözemedi bu hataları.

Sorunları çözecek güncelleme geldi mi bilmmiyorum onu kullanan bi' arkadaşa danışının ama 5600xt uzun süre açık kalınca siyah ekran hatası veriyor diyenler de var demeyenler de var (çoğunlukta) yani şans işi biraz
Hiç de şans işi değil 1660s de 10 gün açık kalsın sıkıntı çıkmaz sorunlu kaetlar AMD

Geri