168 GB Ram diye okudumMilka Choco Cookies Milka Çikolata Parçacıklı Kurabiye İthal 3 x 168 G Fiyatları ve Özellikleri
Milka Choco Cookies Milka Çikolata Parçacıklı Kurabiye İthal 3 x 168 G en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Daha önce alışveriş yaptığım bir satıcı ürünleri bazen skt yakın tarihli olabiliyor ama sıkıntısız geliyor.
Kaçırmayın derim.
BEDAVA !
unutmazsam aynı ürünün avusturyada satılanını alacam içeriğini kıyaslayacam cok merak ettim ne kadar farklı. palm yağı asla koyamazlar avrupada
hay maşallah laboratuvar harikası bi ben yokum içinde
yok palm yağı da oluyor glikoz şurubu bile oluyor bazı ürünlerde (merci çikolatada vardı), avusturya'ya gidersen lindt al çok güzel oluyor lindt'lerunutmazsam aynı ürünün avusturyada satılanını alacam içeriğini kıyaslayacam cok merak ettim ne kadar farklı. palm yağı asla koyamazlar avrupada
süt tozu normal, kakao kitlesi dediği ezilmiş kakao, emülgatörsüz hiçbir şey kalmadı neredeyse. gerisi sıkıntılı
Normal Milka'lar bu fiyatta. Bu çok daha büyük versiyonu ve 65TL.Pahalı yani. Neden herkes uygun görmüş?
İlk başta bende aynı senin gibi okudum gfhjdfdg16GB RAM 3 tane milka 150tl diye okudum. Ne alaka diyorum. Uyanamamışım.