Neler Yeni

16e'nin fiyatı ne zaman düşer ?

HDogus

80+ Bronze
Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar, yenilerde 12 mini telefonumu model yükseltmek için sattım. Kafamda sıfır 13 alıp kullanmak vardı yalnız 12'den 13'e geçmenin bir mantığı yok gibi gelmeye başladı. Ön siparişte 16e güzel bir fiyattan çıksa onu alma niyetim vardı. Merak ettiğim ön sipariş sonrası Amazon / Hepsiburada / Trendyol gibi yetkili satıcılar ne zaman fiyatları kırmaya başlar ? Önceden tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Yedek telefon 6s ile takılmak biraz zor olmaya başladı. 😅

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Telefon çıktıktan sonra rekabete girerler
Mesaj otomatik birleştirildi:

(piyasaya)

42 bine düşerse baya iyi

HDogus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon çıktıktan sonra rekabete girerler

(piyasaya)

42 bine düşerse baya iyi
Benimde merak ettiğim bu fiyatlara yakın zamanda gerileme şansı var mı yoksa boşa mı bekliyorum bu ikilem arasında kaldım. Bazı arkadaşlar ikinci kamerası, magsafe gibi özellikleri yok diye alınmaz diyor yalnız ben bunları nerdeyse hiç kullanmıyorum güncellik ve performans benim için daha ön planda oluyor.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Tuğra Yıldız
Benimde merak ettiğim bu fiyatlara yakın zamanda gerileme şansı var mı yoksa boşa mı bekliyorum bu ikilem arasında kaldım. Bazı arkadaşlar ikinci kamerası, magsafe gibi özellikleri yok diye alınmaz diyor yalnız ben bunları nerdeyse hiç kullanmıyorum güncellik ve performans benim için daha ön planda oluyor.
hocam dusecegini sanmiyorum eger 2 telefon kullanmaya alisiksaniz 25 30k gibi fiyatlara 15p max var (yd)

HDogus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam dusecegini sanmiyorum eger 2 telefon kullanmaya alisiksaniz 25 30k gibi fiyatlara 15p max var (yd)
Apple sitesine baktığımda bir çok model 5/6k daha uyguna diğer sitelerde satılıyor ama bu aralığa ne zaman ulaşır onu bilemiyorum. Yurtdışı kısmına gelirsek onlar bana pek hitap etmiyor hocam garantilik bir şey olsa bakmıyorlar.

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
demir yıldır
İphone 16 apple’da 65k diğer mağazalarda 60k.
Ortalama amazon indirmiyle 55-57k arasına düşer. İphone 16e 47k , vatan da falan 42k civarına satarlar indirim falan filan derken 37k bekliyorum. 37k olursa bence alınabilir bir cihaz. Magsafe ve kamera çol önemli değil benim için 5 sene civarı götürse yeter

İphone 16 apple’da 65k diğer mağazalarda 60k.
Ortalama amazon indirmiyle 55-57k arasına düşer. İphone 16e 47k , vatan da falan 42k civarına satarlar indirim falan filan derken 37k bekliyorum. 37k olursa bence alınabilir bir cihaz. Magsafe ve kamera çol önemli değil benim için 5 sene civarı götürse yeter
37k civarına da yaz aylarına kadar düşebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,405
Üyeler
168,936
Son üye
unknxwnrootx
Top Bottom