Neler Yeni

IOS 16gb iphone yeter mi?

Berke19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Berkehan Yıldız
16GB yeter mi(iphone 6s plus) 1.5 sene idarelik. kullanacağım uygulamalar: 50 MÜZİK 200 FOTO 10 VİDEO Tiktok, İnstagram,spotify,eba,zoom,twiter,facebook,mesanger. brawl stars,hill climb racing,pugb mobile

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Soruyu tam anlayamadım Doğan hocam.

Benim o yorumda demek istediğim microSD kart girişi yok ama arkadaş foto-videoları bilgisayara atıp saklayabilir, telefonda yer işgal etmez.

Yedekleme olarak da şöyle açıklayayım. iTunes kullanarak Windows yüklü bilgisayara yedekleme yapılabiliyor. Telefona bir şey olursa veya yeni iPhone’a geçilirse bu yedekten geri tüm veriler yüklenebiliyor.
Bir diğer seçenek de iCloud kullanarak yedekleme yapmak. iCloud’da yedeklenen verilere de Apple’ın “Windows için iCloud” uygulaması üzerinden veya tarayıcınızdan iCloud sitesine girerek ulaşabiliyorsunuz.

Umarım sorunuza cevap olmuştur.
Hocam çok saçma sormuşum döndüm baktım ben de anlamadım 😬
Şunu demek istiyorum iphone'u pcye bağlayınca dosya aktarımı yapabiliyor muyuz?
Normal androidden farkı var mı yani

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yetmez

theali

80+ Bronze
ben kullanıyorum bazen yetmiyor ama ne amaçla kullanıcağına bağlı önerim 32gb veya 64gb alman

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam çok saçma sormuşum döndüm baktım ben de anlamadım 😬
Şunu demek istiyorum iphone'u pcye bağlayınca dosya aktarımı yapabiliyor muyuz?
Normal androidden farkı var mı yani
iPhone’dan PC’ye kolaylıkla dosya aktarımı yapabiliyorsunuz.

Ama tersi için iTunes gerekiyor, bilmeyen için biraz uğraştırıcı ve saçma bir olay :)
Normal Android’den farkı orada.

Windows-Android uyumu Windows-iPhone uyumundan çok daha iyi. Özellikle son yıllarda öyle saçma hatalarla karşılaşıyorum ki, Apple resmen “git Mac al” diyor. Geçen rehberini açmıştım, iOS güncellemesi yapamadım ya iTunes üzerinden delirecektim. En son Touch ID ve şifreyi kapattım düzeldi nedense :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
iPhone’dan PC’ye kolaylıkla dosya aktarımı yapabiliyorsunuz.

Ama tersi için iTunes gerekiyor, bilmeyen için biraz uğraştırıcı ve saçma bir olay :)
Normal Android’den farkı orada.

Windows-Android uyumu Windows-iPhone uyumundan çok daha iyi. Özellikle son yıllarda öyle saçma hatalarla karşılaşıyorum ki, Apple resmen “git Mac al” diyor. Geçen rehberini açmıştım, iOS güncellemesi yapamadım ya iTunes üzerinden delirecektim. En son Touch ID ve şifreyi kapattım düzeldi nedense :D
Aynen benim ablam da dosyalarını yedekledi pcye, geri atınca saçma spaan işler çıkmıştı.
Teşekkür ederim açıklamaların için

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
16GB yeter mi(iphone 6s plus) 1.5 sene idarelik. kullanacağım uygulamalar: 50 MÜZİK 200 FOTO 10 VİDEO Tiktok, İnstagram,spotify,eba,zoom,twiter,facebook,mesanger. brawl stars,hill climb racing,pugb mobile
Kanka bu dediklerine 16gb yetmez 32 de zorlanır en az 64 alman lazım şunları rahatça depolamak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,587
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom