yaşamazsın ancak ramlarin mhzleri aynı mı o önemli iyi forumlaranakartımda 2 slot var 16+8 RAM taksam sorun yaşarmıyım
markada aynı mhz aynı sadece bırı 8 biri 16 olcak suanda 8 var yanına 16 almak ıstıyorum ileride diger sekız yerıne 16 alıp 32 yapmak ıcınyaşamazsın ancak ramlarin mhzleri aynı mı o önemli iyi forumlar
tamam sorun yaşamazsın hocam şimdiden hayırlı olsunmarkada aynı mhz aynı sadece bırı 8 biri 16 olcak suanda 8 var yanına 16 almak ıstıyorum ileride diger sekız yerıne 16 alıp 32 yapmak ıcın
Dual mod bozulur. 16 GB ram kullanmayan programlarda FPS düşüşü yaşarsın. Biraz daha biriktir alacaksan 2x16 al direk elindekini satıp. 8 gb almanı öneririm. 8' in yanına.markada aynı mhz aynı sadece bırı 8 biri 16 olcak suanda 8 var yanına 16 almak ıstıyorum ileride diger sekız yerıne 16 alıp 32 yapmak ıcın
Bravo gerçek doğru bilgi.Dual mod bozulur. 16 GB RAM kullanmayan programlarda FPS düşüşü yaşarsın. Biraz daha biriktir alacaksan 2x16 al direk elindekini satıp. 8 gb almanı öneririm. 8' in yanına.
eyvallah 2x 16 alıp elımdekı 8i satayım ozamn bilgi için tekrar teşekkürlerDual mod bozulur. 16 GB RAM kullanmayan programlarda FPS düşüşü yaşarsın. Biraz daha biriktir alacaksan 2x16 al direk elindekini satıp. 8 gb almanı öneririm. 8' in yanına.