Neler Yeni

16GB ram var ama yetmiyor ekstra ram alacağım

Nourrice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk Kılıç
Merhaba anakartımda 4 ram slotu var ve hazırda 2x8 ramim takılı. Yeni bir 2x8 mi almalıyım yoksa 1x16 alıp ileride nolur nolmaz diye bir tane 16 daha eklemek için boş mu bırakmalıyım. Şimdiki ramlerim corsair vengeance 2933mhz cl16. Corsair ramler şu an 1300 tl ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bilgisayarımda 240 gb sata ssd, 1 tb hdd var. İleride m2 ssd almayı düşünüyorum ama şu anki bütçemde sadece bir tanesini alma şansım var. Oyuna girdiğimde tarayıcı, discord ve oyun açıkken 15gb ramim kullanılıyor sorun yaşıyorum bazen

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Merhaba anakartımda 4 ram slotu var ve hazırda 2x8 ramim takılı. Yeni bir 2x8 mi almalıyım yoksa 1x16 alıp ileride nolur nolmaz diye bir tane 16 daha eklemek için boş mu bırakmalıyım. Şimdiki ramlerim corsair vengeance 2933mhz cl16. Corsair ramler şu an 1300 tl ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bilgisayarımda 240 gb sata ssd, 1 tb hdd var. İleride m2 ssd almayı düşünüyorum ama şu anki bütçemde sadece bir tanesini alma şansım var. Oyuna girdiğimde tarayıcı, discord ve oyun açıkken 15gb ramim kullanılıyor sorun yaşıyorum bazen
ramler için bütçe nedir

Nourrice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anlık 1200 tl ama corsair ramin 1100 küsüratlarına düştüğünü görmüştüm. Sistemimdeki ram markasıyla aynı almayı düşünüyorum, sizce?

Top Bottom