- Konu Sahibi Konu Sahibi
120mm olan 600tl 240 olan 1000 tl hayır sıvı sogutucuya göre degil ama diğer özellikleri hemen hemen aynıOrtalama bi 240mm sıvı soğutucu 1000 TL. İyileri 1500 TL. Sıvı soğutucuya göre mi karar veriyorsun?
120mm olan 600tl 240 olan 1000 tl hayır sıvı sogutucuya göre degil ama diğer özellikleri hemen hemen aynıOrtalama bi 240mm sıvı soğutucu 1000 TL. İyileri 1500 TL. Sıvı soğutucuya göre mi karar veriyorsun?
paraları daha değerli ve oyunları onlara 50 birimİnsanlar neden ikisini de alıyor yurt dışında (üslup kotu oldu gibi aldanmayın)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum ama monitör 27 inc olacak ona da 2 k alın dediler 1080p sıkıntı olur dediler ve xbox da gelince 1080p saçmalık gibi geliyor
Tamam biliyorum elimde bir fırsat varken değerlendirmek istiyorum o yüzden cunku birini alsam eksik hissedicem digerini alsam yine eksik olcakmış gibi geliyorÇünkü ucuz. 700 dolara PC, 500 dolara Xbox, 500 dolara PS5. Koymuyor ki adamlara.
O zaman biraz kararsızım çünkü xsx ps5den daha ucuz ve bir tık daha güçlü. Ama amacınız arkadaşlarla oynamakta bence yine ps4 pro almalısınız.Yok xsx
Yani tamamen arkadaslarla degil alınca oynayabilir miyim onlarla onu bilmiyorum emin degilimO zaman biraz kararsızım çünkü xsx ps5den daha ucuz ve bir tık daha güçlü. Ama amacınız arkadaşlarla oynamakta bence yine ps4 pro almalısınız.
İlla alacağım diyorsan al. Ama xboxda olup pcde olmayan hiç bir şey yok. Bütün oyunlar pcde de var. Özel oyun yok çünkü Xbox tarafında. Olsa haklısın. İlla konsol istiyorsan o pcnin yanına ps5 yakışır. Xbox alacaksan da apu sistem falan topla bari ucuz olsun en azından.Tamam biliyorum elimde bir fırsat varken değerlendirmek istiyorum o yüzden cunku birini alsam eksik hissedicem digerini alsam yine eksik olcakmış gibi geliyor
Sade valorant degil zaten online oyun anlaminda yazdım onu yani sey sence 20k tek sistem mi 16k +xbox mıValorant için 16-17 K lık sistem almak mı kanka o sistemle neler yaparsın başka amaçlar içinde düşünüyorsundur umarım.
Apu sistem kesinlikle önermiyorum özelliklede bu kadar bir bütçe varsaİlla alacağım diyorsan al. Ama xboxda olup pcde olmayan hiç bir şey yok. Bütün oyunlar pcde de var. Özel oyun yok çünkü Xbox tarafında. Olsa haklısın. İlla konsol istiyorsan o pcnin yanına ps5 yakışır. Xbox alacaksan da apu sistem falan topla bari ucuz olsun en azından.
Evet bütçe sıkıntım yok zaten tek korkum 120mm 600tl lik sıvı soğutma sıkıntı çıkarır mıApu sistem kesinlikle önermiyorum özelliklede bu kadar bir bütçe varsa
İlla series x almak istiyorsa da daha güçlü bilgisayara gerek yok işte. O yüzden önerdim. En azından parası cebinde kalır. Csgo, valorant gibi oyunları oynar yeter.Apu sistem kesinlikle önermiyorum özelliklede bu kadar bir bütçe varsa
tek oyun için kullanmıyacağım filz izlemek vs. en azından güzelce bir kaç yıl götürsün bütçem varken apu almak tuhaf geldiİlla series x almak istiyorsa da daha güçlü bilgisayara gerek yok işte. O yüzden önerdim. En azından parası cebinde kalır. Csgo, valorant gibi oyunları oynar yeter.
20k ile hem oyun kolu hem pc hem de game pass alırsın paşalar gibi ori de oynarsın mortal kombat ta oynarsın.tek oyun için kullanmıyacağım filz izlemek vs. en azından güzelce bir kaç yıl götürsün bütçem varken apu almak tuhaf geldi