Neler Yeni

16k civari laptop önerir misiniz?

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Arkadaşlar yakında üniversiteye gidicem ve laptopta ihtiyacım var ama ben bu laptopta ikisini birde yapabilmek istiyorum hem oyun hem iş yani gözüme birazdan linkini atıcağım Acer aspire 7 çarptı hem tasarımı çok güzel hemde parçaları güzel gibi duruyor 5500u'nun iş işlemcisi olduğunu biliyorum ama bu benim işime gelir oyun tarafında bilgisayarı en çok zorlicak belki dying light falan oynarım yani ama sizinde görüşlerinizi merak ettim bilmek istiyorum daha güzel bir laptop var mıdır bu fiyata?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Serkan

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aspire serisini asla önermem forumda alanlar iade ediyor nitro serisi öneririm attığınız fiyat civarında bunu öneririm ilerde 8 gb yükseltip akıcı şekilde kullanabilirsin.
Usta fiziksel bir satış yerinde olsa daha iyi olur Türkiye'de yaşamıyorum(kıbrıstayım) ve Mart gibi gidicem ve ordan alıcam getiricem ve Hepsiburada getirmiyor buraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Serkan
Usta fiziksel bir satış yerinde olsa daha iyi olur Türkiye'de yaşamıyorum(kıbrıstayım) ve Mart gibi gidicem ve ordan alıcam getiricem ve Hepsiburada getirmiyor buraya
o zaman diğer arkadaşların önerilerini bekleyebilirsin vatan gerçekten çok kazık attığın laptop bile 14k başka sitede

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
o zaman diğer arkadaşların önerilerini bekleyebilirsin vatan gerçekten çok kazık attığın laptop bile 14k başka sitede
Valla başka ne var Türkiye'de öyle fiziksel laptop satıcak bilmiyorum diye vatana baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Kıbrıs fiyatlandırması denen bir şey olduğu için gözüme hiçbirşey kazık gibi gelmiyor

Furkanozr

80+ Silver
Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_65VM0PWJW0GTX8G6P616
Bu cihaz en iyisi yukarıdaki cahil arkadaşın yorumlarına bakmayın belliki araştırmamış
Amazon 30 gün içinde kutuyu açsan bile iade hakkın var taksite seçeneği de var vatana bakma

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Valla başka ne var Türkiye'de öyle fiziksel laptop satıcak bilmiyorum diye vatana baktım

Ayrıca Kıbrıs fiyatlandırması denen bir şey olduğu için gözüme hiçbirşey kazık gibi gelmiyor
Hangi şehire geleceksin?

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Hangi şehire geleceksin?
İstanbul'da sanırım sormam lazım bi bilmiyorum çünkü

Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_65VM0PWJW0GTX8G6P616
Bu cihaz en iyisi yukarıdaki cahil arkadaşın yorumlarına bakmayın belliki araştırmamış
Amazon 30 gün içinde kutuyu açsan bile iade hakkın var taksite seçeneği de var vatana bakma
Yani orda çok kalmicam sanırım detayları sormam gerek ama Amazon artık Türkiye'ye gelirken gümrüğe takılıyor diye hatırlıyorum yok mu öyle bir şey?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
İstanbul'da sanırım sormam lazım bi bilmiyorum çünkü
İstanbul'da görüp alabileceğin baya yer var aslında. Teknosa, mediamarkt, gaminggen, itopya, incehesap, gamegaraj. Bunların sitelerine bak, hoşuna giden olursa mağazadan alabilirsin diye biliyorum.

İstanbul'da görüp alabileceğin baya yer var aslında. Teknosa, mediamarkt, gaminggen, itopya, incehesap, gamegaraj. Bunların sitelerine bak, hoşuna giden olursa mağazadan alabilirsin diye biliyorum.
Şahsen İstanbul'da yaşamıyorum. Eğer yanlış bildiğim varsa bilenler düzeltir.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar

Şahsen İstanbul'da yaşamıyorum. Eğer yanlış bildiğim varsa bilenler düzeltir.
Hepsini hatırlıyorum geldim daha önce sadece aklıma vatan gelmişti gaming gen e baktım sitesine ama laptop bulamamıştım diye daha fazla bakmadım

Ayrıca baktım şimdi Amazon gümrüğe giriyor artık çıkartamam ben bu aleti gümrükten hayvan gibi para isterler gerçi Türkiye'de gümrük nasıl kesiyorlar bilmiyom ama Kıbrıs'ta gelen herşeyi almalarına rağmen değerin 2 katına yakın para alıyorlar

Furkanozr

80+ Silver
Hepsini hatırlıyorum geldim daha önce sadece aklıma vatan gelmişti gaming gen e baktım sitesine ama laptop bulamamıştım diye daha fazla bakmadım

Ayrıca baktım şimdi Amazon gümrüğe giriyor artık çıkartamam ben bu aleti gümrükten hayvan gibi para isterler gerçi Türkiye'de gümrük nasıl kesiyorlar bilmiyom ama Kıbrıs'ta gelen herşeyi almalarına rağmen değerin 2 katına yakın para alıyorlar
Ne gümrüğü hocam :D amazon Türkiye deposundan geliyor bu ürün büyük ihtimal İstanbul veya kocaeii

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Ne gümrüğü hocam :D amazon Türkiye deposundan geliyor bu ürün büyük ihtimal İstanbul veya kocaeii
Umarım öyledir hocam çünkü Google'dan baktığım zamanda öyle gözüküyor ama o sanırım ülke dışından siparişler için bu şimdi Türkiyede olduğu için girmez herhalde senin dediğin gibi tamam teşekkürler ben burdan bi bakayım iyice

Top Bottom