Cheazy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 24
- İsim
- Mehmet Dereli
ikinci elde zaten garanti beklemeyin fiyat farkı boşuna yok öyle ha diyince de bozulmaz ama sıfır 4060a 15k vermekten kat kat iyidir
Ya bana kalsa ben de 15 K vermem 4060 a fakat sıfırı 12.000 TL olan ekran kartına 3000 TL daha arttırarak 15.000 TL fiyat biçtiniz. Bunu da geçtim (hani sizin baktığınız modeller biraz tepe model olabilir anlıyorum.) ikinci elden garanti beklemiyorsak niye bütçemiz varken sıfır almayalım? Bunların haricinde teknoloji işi eğer şans işi ise sıfır aldığımız bir ekran kartında bile sıkıntı çıkabilecekse ikinci el aldığımız ekran kartının sizin tabirinizle
HÖ deyince bozulmayacağını nereden bilebiliriz?
Yanlış anlamayın benim amacım kavgaya değil kaos ortamı oluşturmak değil sadece sizle istişare yapmak sizin fikriniz yanlış olduğunu doğru olduğunuz yerlerin olduğunu lakin haksız olduğunuz konuların da olduğunu ve bunları açıklayamadığınız bildirmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm bunları geçtim. Açan adam zaten bu kartı kullanan veyahut kullanmayan var mı diye sormuyor sizce bu alınır mı bu alınır mı diye soruyor fikir danışıyor yani. Elinizde şu an kullandığınız ekran kartı nedir? Bazı forum canavarlarının elinde dandik bir leptop olup ya kardeşim asus dışı nvidia dışı kartı alınmaz gibi yorumlarıyla karşı karşıya kalıyoruz bazen. Tekrar ediyorum yanlış olarak anlamayın fakat sizin elinizde kullandığınız kart ne? Hayatınız boyunca ne kadar Ekran Kartı kullandınız ve ne kadar markanın ekran kartını kullandınız?