EsdeathSama
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 868
- Bütçe
- 25000
Merhabalar, öncelikle elimde metre-mezura bir şey olmadığı için kendi boyumdan odamın m2'sini hesapladım
tahmini 16-18m2 ve güneş gören bir oda. Odamın çoğu bölmesi dolu bu yüzden koyabileceğim en uygun yer yatağımın karşısındaki duvar oluyor maalesef. Bahsettiğim duvar aynı zamanda balkona da çok yakın bu yüzden kurulum kolay olur diye düşünüyorum.
Kaç BTU ve hangi markanın klimasını tercih etmeliyim, kurulum ve elektrik tesisatı işi nasıl oluyor? Bulunduğum odada topraklama hattı yok, topraklama olan odamda elektronik cihazlarım bağlı ama o odalarda da uyumayı tercih etmiyorum zaten. Yani kısacası yatak odam için klima istiyorum.
Ek olarak Samsung Windfree gibi ürünlerin daha kaliteli bir hava üfleyişi var mı yoksa standart bir klima da iş görür mü?

Kaç BTU ve hangi markanın klimasını tercih etmeliyim, kurulum ve elektrik tesisatı işi nasıl oluyor? Bulunduğum odada topraklama hattı yok, topraklama olan odamda elektronik cihazlarım bağlı ama o odalarda da uyumayı tercih etmiyorum zaten. Yani kısacası yatak odam için klima istiyorum.
Ek olarak Samsung Windfree gibi ürünlerin daha kaliteli bir hava üfleyişi var mı yoksa standart bir klima da iş görür mü?