BroDill
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 61
- İsim
- Buğra Semih Dündar
- Bütçe
- 17.000
Başlıkta da belirttiğim gibi 17.3 olması zorunlu. fiyatı çok iyi bir alternatif olmadıkça arttırmak istemiyorum.. şuan msi gs72 stealth pro kullanıyorum. o yüzden biraz kalite konusunda takıntılıyım
Monster T7 V21.5 aldım. sağlam olan tek parçası klavyesiydi.. sorunsuz olsa çok beğenmiştim. anlattıkları koşulsuz şartsız iade zırıltısı 20 günde sonuç buluyor. anca paramı alabildim.
yurtdışından da alabilirim ama garanti konusunda korkuyorum...
önerilerinizi bekliyorum (gamegaraj-casper olmazsa sevinirim)
(monster t7 v21.5 konusunda sorularınızı sorabilirsiniz. mux switch yoktu. valorant-cs 150-200 fps aralığındaydı(isterseniz ayarları fulleyin,isterseniz benim gibi 1280-1024 oynayın her türlü aynı fps). AAA oyunlarda zaten bi sıkıntı yoktu)
Monster T7 V21.5 aldım. sağlam olan tek parçası klavyesiydi.. sorunsuz olsa çok beğenmiştim. anlattıkları koşulsuz şartsız iade zırıltısı 20 günde sonuç buluyor. anca paramı alabildim.
yurtdışından da alabilirim ama garanti konusunda korkuyorum...
önerilerinizi bekliyorum (gamegaraj-casper olmazsa sevinirim)
(monster t7 v21.5 konusunda sorularınızı sorabilirsiniz. mux switch yoktu. valorant-cs 150-200 fps aralığındaydı(isterseniz ayarları fulleyin,isterseniz benim gibi 1280-1024 oynayın her türlü aynı fps). AAA oyunlarda zaten bi sıkıntı yoktu)