Neler Yeni

Öneri 17.000₺ ye alınabilecek Sıfır&İkinci el telefon önerisi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe
17000
Bu fiyatlarda Samsung veya Apple hangi telefonlar var? Ben iPhone 12 mini buldum. Garantisi var, 64GB. Alacağım sanırım ama yine de öneri almak istedim. Neler var bu fiyatlara? Xiaomi istemiyorum. Kaliteli öneri yaparsanız sevinirim.

Shourd

80+ Gold
eğer bütçeniz varsa samsung s22 8 gen 1 var içinde

eğer yok 17-18k civarı derseniz s21 fe

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer bütçeniz varsa samsung s22 8 gen 1 var içinde

eğer yok 17-18k civarı derseniz s21 fe

Aslında ben iPhone 12 mini ile S22 arasında kaldım. Android çok sevmiyorum açıkçası. iOS‘a alıştım diyebilirim. Çok fark var mı aralarında?

Shourd

80+ Gold
Aslında ben iPhone 12 mini ile S22 arasında kaldım. Android çok sevmiyorum açıkçası. iOS‘a alıştım diyebilirim. Çok fark var mı aralarında?
şöyle diyim size genel kalite olarak ekranda samsung daha iyi kamera tartışılır ama samsung biraz daha önde denebilir pil süresinde samsung daha iyi performansta iphone 12 daha iyi işlemcisi güçlü ama şu çok önemli bi nokta muhtemelen samsung daha uzun ömürlü olacaktır çünkü iphone X in desteği ya kesildi yada kesilecek 11 e de az kaldı yanş sıra 12ye geliyor samsung daha yeni s22 o muhtemelen daha uzun gidecektir

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şöyle diyim size genel kalite olarak ekranda samsung daha iyi kamera tartışılır ama samsung biraz daha önde denebilir pil süresinde samsung daha iyi performansta iphone 12 daha iyi işlemcisi güçlü ama şu çok önemli bi nokta muhtemelen samsung daha uzun ömürlü olacaktır çünkü iphone X in desteği ya kesildi yada kesilecek 11 e de az kaldı yanş sıra 12ye geliyor samsung daha yeni s22 o muhtemelen daha uzun gidecektir
Epeyden baktığımda hemen hemen aynı gözüküyor. iphone’da pixel yoğunluğu daha fazla olduğu için ekranı daha iyi olmuyor mu? S22 kaç yıl güncelleme alır?

Shourd

80+ Gold
Epeyden baktığımda hemen hemen aynı gözüküyor. iphone’da pixel yoğunluğu daha fazla olduğu için ekranı daha iyi olmuyor mu? S22 kaç yıl güncelleme alır?
şöyleki samsung ekranda daha iyi parlaklığı daha yüksek daha yüksek hz değeri iki kat 12 mini 60hz s22 120hz birde her ikisinde HDR varken samsungda HDR+ özeliği var ayrıca samsung dynamic amoled samsung kaç yıl güncelme alır konusu ise tahminimci ürün çıktıntan 5-6 yıl güncelem veriyoryani şöyle düşün samsung çıkalı 1-2 yıl oldu yani bu telefonseni şuan alırsan 4-5 yıl götürür sen samsungun son güncelemesi ile 1 yıl daha idare edersende 5 yıl fln götürür yazılımsal destek olarak

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ekran kaliteleri aynı gibi. Zaten iPhone de Samsungdan ekran alıyor. Oradaki asıl fark S22 nin 120Hz olması 😀

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran kaliteleri aynı gibi. Zaten iPhone de Samsungdan ekran alıyor. Oradaki asıl fark S22 nin 120Hz olması 😀
120hz olsa da olur olmasa da olur bence. Oyun vs. oynayacağım zaten. Renkler güzel olsun, telefon hızlı olsun, kamerada güzel olsun yeter aslında.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyler iPhone 12 mini ile S22 arasında çok fark yoksa iPhone 12 mini alıyorum o zaman. Teşekkür ederim cevap yazanlara.

Samsung bildiğim kadarıyla 2 yıl android 5 yıl da güvenlik güncellemesi vaat ediyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung un ufak bir artısı super amoled olduğu için renkler daha doygun ve canlı olacaktır.

şahin doğan

80+ Platinum
şöyleki samsung ekranda daha iyi parlaklığı daha yüksek daha yüksek hz değeri iki kat 12 mini 60hz s22 120hz birde her ikisinde HDR varken samsungda HDR+ özeliği var ayrıca samsung dynamic amoled samsung kaç yıl güncelme alır konusu ise tahminimci ürün çıktıntan 5-6 yıl güncelem veriyoryani şöyle düşün samsung çıkalı 1-2 yıl oldu yani bu telefonseni şuan alırsan 4-5 yıl götürür sen samsungun son güncelemesi ile 1 yıl daha idare edersende 5 yıl fln götürür yazılımsal destek olarak
Tek doğru info S22'nin 120Hz olması. HDR+ olunca bir şey değişmiyor o Samsung'un isimlendirdiği bir şey sadece. S22, 4 yıl ana sürüm güncellemesi alacak. Ekranın Dynamic Amoled olması da bir şey değiştirmiyor önemli olan ekranın kendisi.
S22 Android 12 ile geldi, 14'ü aldı. 16 ile bitecek.

Samsung un ufak bir artısı super amoled olduğu için renkler daha doygun ve canlı olacaktır.
Samsung ekranı Super Amoled değil, Dynamic Amoled. Ekranın canlı olması da Super Amoled veya Dynamic Amoled olması ile alakalı değil, markanın renk ayarıyla alakalı.

İki cihazda üzmez. Arka kamerada S22 fotoğrafta, 12 Mini videoda önde, ön kamerada her yönden 12 Mini. Pilde çok benzer. Samsung'un pili boyutuna göre kötü ama 12 Mini'de ufak cihaz. Ekranlar arasında kalite farkı hissetmezsin ama 120Hz genel kullanım deneyiminde daha iyi. Performans olarak S22 kağıt üzerinde %6-8 daha iyi denilebilir ama S22 hem termal olarak başarılı bir cihaz olmadığından hem de 8 Gen 1 güç tüketimi tarafında çok başarılı olmadığından sürdürülebilir tarafta 12 Mini daha önde.

Samsung bildiğim kadarıyla 2 yıl android 5 yıl da güvenlik güncellemesi vaat ediyordu.
4 yıl Android, 5 yıl güvenlik.

Son düzenleme:
Top Bottom