o zaman kesinlikle alınır diyorum hocamBen zaten Touch ID ve küçük ekran seven birisiyim. Zaten bende iPad var. Video falan tabletten izlerim. Siz yani alınır diyorsunuz?
Babamda iPhon SE (2. Nesil) var. Hoşuma gidiyor yani. Büyüklüğü bence tam ideal.Alınabilir. Ama bu kadar küçük telefon kullanır mısın kendine sor. Gerçekten küçük ekranı var. Donanımı güçlü, güncel telefon ama ekran ve bataryası seni üzebilir.
evet ya şimdiki androidler utanmasalar tablet yapacaklar telefonu se ve miniler çok güzel ama maalesef pil 80/85 altına düşünce powerbank taşımak şart oluyorBabamda iPhon SE (2. Nesil) var. Hoşuma gidiyor yani. Büyüklüğü bence tam ideal.
Hocam konuyu okumadım ilk mesajınız üzerinden yazıyorum. Biz telefoncu olduğumuz için az çok piyasayı bildiğimden iphone se ler alınmaz diyorum. Satarken çok sıkıntı yaşarsınız. Elinizde çok bekler. Onun haricinde se 22 o fiyatlara rakipsiz gibi bir şey. Tekrar söylüyorum bir telefoncuya götürseniz aldığınız fiyatın çok altında fiyat verir.iPhone SE buldum Sahibinden’den. 11.000-12.000₺ fiyat aralığında. Pil %89. Garantisi var, TR cihazı. Hala alınır mı? Bence güzel telefon ama çıkış yılı 2022. 2 yıllık telefon. Bu fiyatlarda sıfır veya ikinci el telefon önerisi yapabilirsiniz. Önceliğim TR cihazı olması.
@şahin doğan Hocam telefon denince aklıma ilk siz geliyorsunuz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Satmayı düşünmüyorum. Gitti yere kadar kullanacağım alırsam.Hocam konuyu okumadım ilk mesajınız üzerinden yazıyorum. Biz telefoncu olduğumuz için az çok piyasayı bildiğimden iphone se ler alınmaz diyorum. Satarken çok sıkıntı yaşarsınız. Elinizde çok bekler. Onun haricinde se 22 o fiyatlara rakipsiz gibi bir şey. Tekrar söylüyorum bir telefoncuya götürseniz aldığınız fiyatın çok altında fiyat verir.
O zaman sorun yok. Bir de pg ile mi, elden mi alacaksınız?Satmayı düşünmüyorum. Gitti yere kadar kullanacağım alırsam.
Nerede olduğunuza, müşterilerinize, çevrenin etkilerine vb bir sürü etken var satıp satamayacağınız hakkında.Hocam konuyu okumadım ilk mesajınız üzerinden yazıyorum. Biz telefoncu olduğumuz için az çok piyasayı bildiğimden iphone se ler alınmaz diyorum. Satarken çok sıkıntı yaşarsınız. Elinizde çok bekler. Onun haricinde se 22 o fiyatlara rakipsiz gibi bir şey. Tekrar söylüyorum bir telefoncuya götürseniz aldığınız fiyatın çok altında fiyat verir.
Hocam tek cümleyle; iphone cihazlarda görmediğiniz telefonu almayın. 12k için kaç yüz lira pg bedeli vereceksiniz. İphone dışında bir cihaz olsa tamam derim ama pg ile iphone alınmaz.Param güvende ile alırım heralde, telefon Bursa‘da ben Adana‘da.
Haklısınız genel manada bulunduğum şehir Samsun için konuşuyorum. Samsun genelinde se modelleri çok bekliyor, bir nevi eski mercedesler gibi. Beklersiniz beklersiniz ne zaman satılacağı belli olmaz.Nerede olduğunuza, müşterilerinize, çevrenin etkilerine vb bir sürü etken var satıp satamayacağınız hakkında.
Neden alınmaz? Bir nedeni vardır herhalde.Hocam tek cümleyle; iphone cihazlarda görmediğiniz telefonu almayın. 12k için kaç yüz lira pg bedeli vereceksiniz. İphone dışında bir cihaz olsa tamam derim ama pg ile iphone alınmaz.
Haklısınız genel manada bulunduğum şehir Samsun için konuşuyorum. Samsun genelinde se modelleri çok bekliyor, bir nevi eski mercedesler gibi. Beklersiniz beklersiniz ne zaman satılacağı belli olmaz.
Hocam daha önceden biz de telefoncu olarak sahibşnden letgo üzerinden telefon alış verişi yaptık lakin şehir dışındaki bir iphone 11 için iphone ustamızla görüştüğümüzde internet üzerinden görünen resimlerle alınan cihazlarda işlem yapılmış olma ihtimali, kasa kozmetiğinin kötü olma ihtimali çok daha yüksek oluyor demişti. Ayrıca görmeden aldığınız bir cihazda kutusu faturası gelir mi vs. vs. bir sürü sebep var. Ne olur en kötü ihtimalle iade edersiniz ama neredeyse 1k yı pg ye verdikten sonra aynı telefonu alamayabilirsiniz. Pil sağlığı daha düşük garantisi daha düşük bir cihaz alın ama görerek alın.Neden alınmaz? Bir nedeni vardır herhalde.