Hocam 2 yıldır 13 kullanıyorum telefonun bir kere kasıp donduğunu görmedim klavye kasıyor diye iphone a geçmiştim ben memnunum 2 yılda pil sağlığım 87 oldu ekran sürem 2 3 saat arası oluyor çoğunlukla ben memnunum fiyatı iyise tavsiye ederim eski muhabbetlerine hem katılıyorum hem katılmıyorumHepsinize selam forumdaşlarım bir süredir ikinci el iPhone 13 düşünüyorum sizce ikinci el iPhone alınır mı ve nerelere dikkat etmem lazım?.
Hocam Android'den Sıkıldım artık iPhone İstiyorum pil yüzünden tedirginim ikinci el topuna girmeyeyim diyorum ama sıfır olmus 33k...Hocam 2 yıldır 13 kullanıyorum telefonun bir kere kasıp donduğunu görmedim klavye kasıyor diye iphone a geçmiştim ben memnunum 2 yılda pil sağlığım 87 oldu ekran sürem 2 3 saat arası oluyor çoğunlukla ben memnunum fiyatı iyise tavsiye ederim eski muhabbetlerine hem katılıyorum hem katılmıyorum
Sıfır ne zamandır o para zaten düşmüş hali bu ben 37 ye aldımHocam Android'den Sıkıldım artık iPhone İstiyorum pil yüzünden tedirginim ikinci el topuna girmeyeyim diyorum ama sıfır olmus 33k...
Bu ne biçim öneri ?2. El iphone 13 alacağına s24 fe al.
İllaha iphone istiyosan iphone 15 al.
yd alıp server kayıt yaptırabilirsinHocam Android'den Sıkıldım artık iPhone İstiyorum pil yüzünden tedirginim ikinci el topuna girmeyeyim diyorum ama sıfır olmus 33k...
Sıfır ne zamandır o para zaten düşmüş hali bu ben 37 ye aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ne biçim öneri ?
Hocam o nasıl oluyor detaylı anlatabilirmsin ve ücreti ne kadaryd alıp server kayıt yaptırabilirsin
Evet hocam androidlere göre çok daha kolay işletim sistemi pil dert mi sorusuda doğru konuşmak gerekirse dert ikinci el de 90 ın altında tercih etmeyin derim benim telefondan hesap edin alacağınız telefonun ne kadar kullanıldığınıHocam Android'den Sıkıldım artık iPhone İstiyorum pil yüzünden tedirginim ikinci el topuna girmeyeyim diyorum ama sıfır olmus 33k...
Ikinci el temiz 16e bulabilirsin belki hocam. Daha iyi olur.DDD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o nasıl oluyor detaylı anlatabilirmsin ve ücreti ne kadar
o sadece şuanlık xiomi de belki yd server kayıtlı s23u yada mi 15 denk gelebiliryd alıp server kayıt yaptırabilirsin