İkinci El iPhone alınır mı?

erica

80+
Reaksiyon skoru
9
Hepsinize selam forumdaşlarım bir süredir ikinci el iPhone 13 düşünüyorum sizce ikinci el iPhone alınır mı ve nerelere dikkat etmem lazım?.

13 alinmaz hocam. Eski telefon. Fakat iPhone sartsa mecbur daha f/p bir cihaz yok piyasada su an ikinci el olarak. 25 bine satiliyor.

2. El iphone 13 alacağına s24 fe al.

İllaha iphone istiyosan iphone 15 al.

Hepsinize selam forumdaşlarım bir süredir ikinci el iPhone 13 düşünüyorum sizce ikinci el iPhone alınır mı ve nerelere dikkat etmem lazım?.
Hocam 2 yıldır 13 kullanıyorum telefonun bir kere kasıp donduğunu görmedim klavye kasıyor diye iphone a geçmiştim ben memnunum 2 yılda pil sağlığım 87 oldu ekran sürem 2 3 saat arası oluyor çoğunlukla ben memnunum fiyatı iyise tavsiye ederim eski muhabbetlerine hem katılıyorum hem katılmıyorum

Hocam 2 yıldır 13 kullanıyorum telefonun bir kere kasıp donduğunu görmedim klavye kasıyor diye iphone a geçmiştim ben memnunum 2 yılda pil sağlığım 87 oldu ekran sürem 2 3 saat arası oluyor çoğunlukla ben memnunum fiyatı iyise tavsiye ederim eski muhabbetlerine hem katılıyorum hem katılmıyorum
Hocam Android'den Sıkıldım artık iPhone İstiyorum pil yüzünden tedirginim ikinci el topuna girmeyeyim diyorum ama sıfır olmus 33k...

Hocam Android'den Sıkıldım artık iPhone İstiyorum pil yüzünden tedirginim ikinci el topuna girmeyeyim diyorum ama sıfır olmus 33k...
Sıfır ne zamandır o para zaten düşmüş hali bu ben 37 ye aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. El iphone 13 alacağına s24 fe al.

İllaha iphone istiyosan iphone 15 al.
Bu ne biçim öneri ?

yd alıp server kayıt yaptırabilirsin

Evet hocam androidlere göre çok daha kolay işletim sistemi pil dert mi sorusuda doğru konuşmak gerekirse dert ikinci el de 90 ın altında tercih etmeyin derim benim telefondan hesap edin alacağınız telefonun ne kadar kullanıldığını

2. El S23 Ultra alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,018
Üyeler
183,372
Son üye
Alppo
Geri