Neler Yeni

.!🔥 17.999₺ PCH Medal X5 🔥!.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
17.30 da gelip alabildim garip bir seklide. Aslinda isim listesi formalite saniyordum ama arkadaslar kaynak yaptirmadilar. Ben de 50 kusuruncu siradan aldim. Ventus diye vazgecenler ve Bir anda listeden 5 kisi sildiklerimiz oldu garip gercekten.
Soran olursa vision dustu bana haftaya sali teslimi var.
Sistem yayinlaninca gidip alabildigime gore ilgi bekledigimden azdi garip halbuki yilin net en f/p kasasiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc hocasi
Burda o kadar anlattık formalite iş yapmadık yaptığımız şey düzgün ve herkes tarafından kabul edilen bir işti. Oradaki kişilerin hepsi biriyle konuştu tanıştı hepsi forumdan kişiler. O yüzden o sırayı düzgün yaptık oradaki herkese bu konuda da çok teşekkür ederim

Sandalye ben götürdüm abimle, benden gören arabada var getireyim diyen oldu 4 kişi sandalyeye oturduk en baştakiler olarak

Hatta yanımda probis de getirdim beraber yedik orda 😅

Son düzenleme:

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Burda o kadar anlattık formalite iş yapmadık yaptığımız şey düzgün ve herkes tarafından kabul edilen bir işti. Oradaki kişilerin hepsi biriyle konuştu tanıştı hepsi forumdan kişiler. O yüzden o sırayı düzgün yaptık oradaki herkese bu konuda da çok teşekkür ederim

Sandalye ben götürdüm abimle, benden gören arabada var getireyim diyen oldu 4 kişi sandalyeye oturduk en baştakiler olarak

Hatta yanımda probis de getirdim beraber yedik orda 😅

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
İnsanlar bu fiyata sistem almışsın daha ne uzatıyorsun diyor ama sabahtan gelip akşama kadar bekleyenler ventusu aldı, 5.30 da gelip belki kalır diye bekleyen adam gaming z trio. Sağlık olsun
Aynen öyle abi ama ben kısmet diyip aldım içeride de söyledim bu haksızlık dedim ben geldim kalktım sabah 6da öyle geldim 10dan beri kapı önünde bekliyorum secebilmeliyim en azından hangisi gelecekse. Saat 4 5 gibi gelenlere de gaming trio z veriyorsun. En azından dedim rastgele verin ne olacağının bi önemi yok zaten ben kullancam her türlü güzel kasa yani. Böyle olunca insanı ***** yerine koymuş oluyorlar

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Aynen öyle abi ama ben kısmet diyip aldım içeride de söyledim bu haksızlık dedim ben geldim kalktım sabah 6da öyle geldim 10dan beri kapı önünde bekliyorum secebilmeliyim en azından hangisi gelecekse. Saat 4 5 gibi gelenlere de gaming trio z veriyorsun. En azından dedim rastgele verin ne olacağının bi önemi yok zaten ben kullancam her türlü güzel kasa yani. Böyle olunca insanı ***** yerine koymuş oluyorlar
Bak sana şöyle diyeyim. Ben kpss önlisans sınavına girmedim erken geleyim diye. Ventus aldım. Sınava girip çıkışta sıraya girseydim vision alıyordum :D

Bak sana şöyle diyeyim. Ben kpss önlisans sınavına girmedim erken geleyim diye. Ventus aldım. Sınava girip çıkışta sıraya girseydim vision alıyordum :D
Bi vision yada gaming z alsaydım derdim ki ulan sınava girmedik ama değdi.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Valla işte bilmediğimiz için şartları baştan bilsek ona göre hareket ederdik de sağlık olsun napalim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla işte bilmediğimiz için şartları baştan bilsek ona göre hareket ederdik de sağlık olsun napalim
Üzülme hocam boşver o kadar saat bekleyip ventus diye alınmıyorsa zaten yazık olmuş olur en kötü beğenmeyen kâr ile rahatlıkla satardı nasıp kısmet

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan

Hocam bilmediğimden soruyorum Ventus olan modelin tek sıkıntısı daha fazla ısınması mı?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Hocam bilmediğimden soruyorum Ventus olan modelin tek sıkıntısı daha fazla ısınması mı?
Ya kartın bi eksisi yok bro, sadece diğer modeller daha ışıklı mışıklı idi ondan. Vision olanı beyazdı mesela kasada beyaz olduğu için daha şık duruyordu. Yoksa taş gibi kart.

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Ya kartın bi eksisi yok bro, sadece diğer modeller daha ışıklı mışıklı idi ondan. Vision olanı beyazdı mesela kasada beyaz olduğu için daha şık duruyordu. Yoksa taş gibi kart.
Anladım hocam bana da gaming z denk geldi

Top Bottom