Neler Yeni

.!🔥 17.999₺ PCH Medal X5 🔥!.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,337
İsim
Kadir
Ekran kartı modelini beğenmeyip veya herhangi bir sebepten makul bir rakama satmayı düşünen varsa bütçemi ayarlayabilirsem ben alabilirim arkadaşlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Hayırlı olsun, en baba kart sana denkgelmiş.
Teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaçıncı sıradaydın kral
Galiba 53 hocam, tam bilmiyorum arkadaşım benim yerime gidip aldı.

Videoyu yeni izledim kasanın önde tek fan varmış :F:
Ben de yeni incelemeye/araştırmaya başladım sistemi 😂

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Teşekkür ederim hocam

Galiba 53 hocam, tam bilmiyorum arkadaşım benim yerime gidip aldı.

Ben de yeni incelemeye/araştırmaya başladım sistemi 😂
Ayn vazgeçenler vardı ya aslında saçma vazgeçmek ama tercih ettiler öyle nasıp kısmet

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Sırf mağazaya adam çekmek için adaletsiz ve haksızca yapılmış bir sistem toplama olmuş.
Eğer maksatları herkesin f/p ürün alması ise sitede daha fazla stok ile satışa sunarlardı.
Pc Hocası kanalda akşam üzeri videoyu yayınlıyor videoda ne tarih belirtiliyor ne bir şey sonrasında vidyonun altındaki yorumlarda adam biz sabahtan beri kuyrukta bekliyoruz yazıyor belki 100 küsür kişi vardır diye belirtiyor kusura bakmayın ama insanları resmen ***** yerine koyuyorlar.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sırf mağazaya adam çekmek için adaletsiz ve haksızca yapılmış bir sistem toplama olmuş.
Eğer maksatları herkesin f/p ürün alması ise sitede daha fazla stok ile satışa sunarlardı.
Pc Hocası kanalda akşam üzeri videoyu yayınlıyor videoda ne tarih belirtiliyor ne bir şey sonrasında vidyonun altındaki yorumlarda adam biz sabahtan beri kuyrukta bekliyoruz yazıyor belki 100 küsür kişi vardır diye belirtiyor kusura bakmayın ama insanları resmen ***** yerine koyuyorlar.
Mağazaya özel olmasının sebebi adam çekmek zaten oraya da. Forumda duyurdu adam burada da konuştuk, takip edenler gitti aldı etmeyenler ve maalesef uzakta olanlar alamadı. Saat 5 de bile gelen o sistemi aldı. 100 kişi yoktu sırada 50 bile zor oldu

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,283
İsim
Lokman Doğan
Sarı sitede başlar birazdan al-satcı tayfa👍

çok çok düşük ihtimal. Sabahtan beri forumu takip ediyorum 40 küsür kişi var galiba sırada.
Hocam sabah baktım 2 ilan gördüm şimdiden :D 22,5k fiyat çekmişler

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Mağazaya özel olmasının sebebi adam çekmek zaten oraya da. Forumda duyurdu adam burada da konuştuk, takip edenler gitti aldı etmeyenler ve maalesef uzakta olanlar alamadı. Saat 5 de bile gelen o sistemi aldı. 100 kişi yoktu sırada 50 bile zor oldu
Ekran kartı monteli mi teslim edecekler bize? Ben test hizmeti almadım bir de yine monteli mi verirler gpu yu.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Dostum videoda hangi tarih ve saatte kampanyanın başlayacağı söylendi mi? Hayır.
Dediğim gibi maksat müşteri kazanmak ise bu şekilde bu iş olmaz sadece mağazaya yakın kişilerin gidip alması çok büyük bir haksızlık.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ekran kartı monteli mi teslim edecekler bize? Ben test hizmeti almadım bir de yine monteli mi verirler gpu yu.
Kargoda geldiği gibi teslim ediyolar. Windows kurmuyolar sadece o kadar.

Top Bottom