17 pro max boya sorunu

Tjistplt

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlar selamlar 17 pro max TR garantili almıştım 1 buçuk ay dayanabildim.

Evet donanım, ısınmaması vs çok güzeldi fakat ben kasasına boyasına çok gıcık oldum
En iyi yumuşak içi kadife kılıflardan birini kullandığım halde boya atması oldu bir kaç yerinde ve çoğu kişide varmış bu , sanki sulu boya ile yapmışlar cihazı.

Bu kadar para verip daha fazla sinirlerimi bozmadan bir gün içinde sattım.
Çünkü daha da artacağını görüyordum boya kalkmalarının çizilmelerin

Düşünün yumuşak kılıfla bile tak çıkar yapmak telefonu silmek istediniz onda bile çizilme ihtimali var o kadar hassas.

18 pm bekliyorum umarım bu şikayetleri görüp kasayı en azından da boyasını iyileştirirler

Sizler ne düşünüyorsunuz yeni 17 serisi ile ilgili ?

16 Pro kullanıyorum Kasa kalitesi elde tutuş hissi çok premium ve dayanıklığı çok güzel , donanımıda harika , 17 serisini incelediğimde 16 serisindeki kalite hissini alamadım. Bence en iyi seri 16 serisi

Sırf bu yüzden 17 pro max almaktan vazgeçmiştim. İlk gün alacaktım . 13 pro maxten geçiş yapacaktım. Cihazım hala taş gibi sağolsun. Aliminyum malzeme cihaza o parayı vermemeyi tercih etmiştim ve doğru yapmışım. Seneye düzeltirlerse şans vereceğim. Ama tabii ki ilk gün almam , izlemek lazım bir süre gelen telefonuda. Aliminyum yaparlar bunlar 20 çıkana kadar :D

16 pro kasası gerçekten tok hissettiriyor 17pro ile çok fiyat farkı yoktu alcağım sırada ama 16 tercih ettim

16 pro kasası gerçekten tok hissettiriyor 17pro ile çok fiyat farkı yoktu alcağım sırada ama 16 tercih ettim
Hocam ben sırf 12 gb ram soğutma sistemi güncel kasa vs diye tercih etmiştim yoksa arada fiyat farkı yoktu hala da yok
ama bu kadar fiyasko kasa kalitesi alt segmentte bile olmamıştır çoğu modelde

Geri