Neler Yeni

17 temmuz güncel kurla max 20.000 tl laptop önerileri

Xwadd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet çepni
Bütçe
21.000
Lütfen önerilerinizi mantıklı yapınız, alışveriş sitesine girip ben de millete link atabilirim.

Bilmiyorsanız öğrenmenizde fayda var 3050 li laptopların bazıları çok uygun fiyatlı ama tam anlamıyla 3050 performansı vermiyor bunun çok sebebi olabilir ama başlıca nedeni laptop anakartlarının düşük bütçeli tutulup elektrik beslemesi konusunda 3050 ye yetememesi vb sebepler diye düşünüyorum. Tabi alışveriş sitelerinde aynı şekilde voltaj değerleri yazmadığı için de ne seçeceğim hakkımda bir fikrim olmadığından şu an buradayım yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçe max 21k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varsayımıma örnek olarak bir tofaş a yüksek performanslı bir motor taktığınızı düşünürseniz aracın şasisi vb. Diğer önemli parçalarının bu motoru kaldıramayacağı performanslı ve uzun ömürlü olamayacağı gerçeğini söyleyebilirim lütfen sadece bana değil genel olarak pc alışverişinde bulunacak ve hiçbir fikri olmayan insanlara yardım edecek hocalarımdan öneri bekliyorum iyi forumlar <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
laptop arşivinden baktığınız latopun ekran kartı watt değerine bakın düşük watt olanlar daha düşük performans veriyor.

Top Bottom