Öncelikle merhaba şuankş hayatımdan çok sıkıldım . Evden okula okuldan eve geliyorum hafta sonları işe gidiyorum harçlığımı çıkarmak için . Artık yaşadığım yerde çok bunaldım uzaklaşmak istiyorum . Elimde birikmiş bir miktar para var haftasonları part time çalışıyorum ve uzun zamandır biriktiriyorum . Seneye okulu açığa alacağım (11. sınıfta) . Bu zamana kadar paramı biriktirirsem kiraya çıkmaya yetecek kadar birikir mi ve aylık gelirim bana yeterli olur mu . Ailemin evinde artık çok bunaldım . Baktığım evler 1+1 site içerisinde ama şehir merkezine uzak ( esenboğa havalimanı tarafında Ankara'da yaşayanlar bilir) . Kira 2500-3000 tl arasında değişiyor. Mobilyasız evlere bakıyorum . Çalıştığım yere uzaklığını da hesaba katarsam 8.45-9 civarı evden çıkıp 8.30-8.45 civarında geri dönmüş oluyorum. Gerçekten yapmak istiyorum yalnız yaşamanın zorluklarını biliyorum ama hepsinin üstesinden gelebilirim . Haftada 7 gün gidersem ayda 6500 tl civarı para kazanıyorum . Ailemden destek almadan bunu başarabilirmiyim ? . Ve bunu yapabilirmiyim şuan 10. sınıfım 1 sene tekrar yaptım 2 yıl açıktan okuyup güzel bir üniversite kazanabilirmiyim . Eğer bunu gerçekleştirirsem gelirim kirayı , faturaları ödemeye yardımcı olacağını düşünüyorum. Bana ne kadara mal olur taşınmam . Yatağım bilgisayarım hariç benle gelecek bir şey olmayacak . Uçakları çok seviyorum havalimanının yanında yaşamak benim için çok güzel olur eğer taşınırsam . Beni yoracak tek şey yolun uzunluğu olabilir 1.5 saat toplu taşıma . Cümleleri doğru kuramadım biliyorum ama umarım anlayıp yardımcı olursunuz teşekkür ederim