Neler Yeni

17 Yaşındayım Banka Kartı Alabilir Miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serkan Tuna
arkadaşlar 17 Yaşındayım Banka Kartı Alabilir Miyim? Babamla biraz konuştum arkadaşlarımda vardı ben de istedim o da biraz araştır bakalım dedi. Öncelikli amacım kolay para gönderimi olsun internet alışverişi ya da steamden oyun vesaire alırım büyük ihtimalle hangi banka en iyisi sizce?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,433
İsim
Emre siyah
para göndeirmi çoğu bankada yok onun için papara kullanabilirsin illa çıkarıcam diyorsan çoğu bankanın var babanla falan bankaya gidip çıkarttırabilirsin

AhmetYSF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
AhmetYSF
arkadaşlar 17 Yaşındayım Banka Kartı Alabilir Miyim? Babamla biraz konuştum arkadaşlarımda vardı ben de istedim o da biraz araştır bakalım dedi. Öncelikli amacım kolay para gönderimi olsun internet alışverişi ya da steamden oyun vesaire alırım büyük ihtimalle hangi banka en iyisi sizce?
Papara kullanabilirsin istediğini yapabilirsin onla

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serkan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para göndeirmi çoğu bankada yok onun için papara kullanabilirsin illa çıkarıcam diyorsan çoğu bankanın var babanla falan bankaya gidip çıkarttırabilirsin
papara üyeliğim var veli onayı istiyor. hesabımı doğrulamadan önce kartıma para atmıştım doğruladıktan sonra veli onayı istedi ve paramı geri alamadım. yanı kısaca şu an paparayla hiçbirşey yapamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf can duman
Bizim zamanımızda alınıyordu staj yaparken lise de. alınıyor olması lazım.

Arda_07

80+ Bronze
18 yaşın altındayken iş bankası kullanıyordum, eft havale yapılmıyor fakat kartı istediğin gibi kullanıyorsun. 18 olduktan 1 2 gün sonra tüm kısıtlamalar otomatik kalkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serkan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
papara üyeliğim var veli onayı istiyor. hesabımı doğrulamadan önce kartıma para atmıştım doğruladıktan sonra veli onayı istedi ve paramı geri alamadım

18 yaşın altındayken iş bankası kullanıyordum, eft havale yapılmıyor fakat kartı istediğin gibi kullanıyorsun. 18 olduktan 1 2 gün sonra tüm kısıtlamalar otomatik kalkıyor
şu an ininalım var carreforudan kart almıştım onunla aktive ettim onunla sadece internet alışverişi ve karttan ödeme gibi yönetmler kullanabiliyorum arkadaşlarıma ya da bir başkasına para gönderemiyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,259
İsim
.
Ailenle gidersen açarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serkan Tuna
papara üyeliğim var veli onayı istiyor. hesabımı doğrulamadan önce kartıma para atmıştım doğruladıktan sonra veli onayı istedi ve paramı geri alamadım. yanı kısaca şu an paparayla hiçbirşey yapamıyorum
bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlarımda papara kullananlar da var onlar onay almadan istediği gibi kullanabilyorlar @emreBeoa

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serkan Tuna
onay almadan para gonderemezsin diye biliyorum
ama benim arkadaşlar istediği gibi kullanıyor ve sorun şu ki doğrulamadan önce hesabıma para atabildim hesabımı tc'm ile doğruladıktan sonra veli izni şeyisi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,805
Üyeler
166,432
Son üye
Slyrack10
Top Bottom