Mustafa Zahid
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,240
- İsim
- Mustafa Zahid Önder
- İlgilendiği Kategoriler
- Her şeye maydanoz olur.
- @mustyonder
- Steam
- id/mustyonder
- Discord
- mustyonder#0007
Zekilik hakkinda yaptigin yoruma katiliyorum ama yaptigin bu yorum biraz "Herkes okumak zorunda ve herkes okuyarak basarabilir" tarzi bir kapiya aciliyor. Sahsen ben derslerinde basarili, dis okumayi ve Almanca ögrenmeyi hedefleyen biriyim ancak bana gelip desen ki liseden sonra okumana gerek kalmayacak ve direkt ise girip bi yerde calisacaksin, kabul ederdim. Cünkü su an bana calisma hayati daha kolay geliyor. Hatta biraz daha net konusmak gerekirse, bence okuyup ders calismak yerine direkt bir iste çalışmak daha kolay. Evet aldigin paralar arasinda cook cook büyük farklar var ancak bence derslerinde iyi olmayan ve bu konuda pek ümidi olmayan insanlarin calismak istemesi gayet normal ve basit. Ek olarak isi ayarlayan kisi zaten babasi. Yani babasi ya zaten hep arkasinda destek olacak ya da onu düzgün bi yere koyacak. O yüzden edeceği şüphe daha da az olsa gerek.Geçeceksin o zeki değilim olayını. Çalışmana bağlı bir işi başarıp başarmaman.
Yeterli gayreti gösterirsen illa ki başarılı olursun.
Ayrıca çalışma ortamı ders ortamından daha ağır olur emin ol. Şu an ders çalışacak durumda değilsen nasıl iş hayatına atılmayı planlıyorsun?