dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar gp ursa alcaktım alma dediler ne alabilirim
makro düşünüyormusunuzarkadaşlar gp ursa alcaktım alma dediler ne alabilirim
yok hocam buyuk ihtimalle corsair katar pro alcammakro düşünüyormusunuz
aynen 16000 dpı
mobilden alırsan 50 TL indirim var bütçeni çok az arttırabilirsen güzel bu baya
yok hocam 2 el mouse pek almak istemiyorum yinede sagolun2. el bölümündeki ilanıma bakabilirsin.
Eğer anlaşırsak 80'e kadar düşerim, daha fazla konuşmayacağım buradan ilgilenirsen mesaj atarsın özelden.Gamepower Ursa RGB
29.11.2019 fatura tarihlidir, 5.5 ay civarı garantisi var. Ufak tefek kozmetik kusuru vardır ama kesinlikle göze batmıyor. Sensöründe ufak bir sıkıntı var, 2-3 günde bir takılıyor hafif vurunca masaya geçiyor ama ben böyle olmaya başlayınca direk...forum.donanimarsivi.com
Görüşünüze saygı duyuyorum, umarım işinizi görecek kaliteli bir mouse alırsınız.yok hocam 2 el mouse pek almak istemiyorum yinede sagolun
teşekkürler hocam. corsair katar pro alcam buyuk ihtimalGörüşünüze saygı duyuyorum, umarım işinizi görecek kaliteli bir mouse alırsınız.
Logitech g300s cs de delan üstündeki tuşlara mesela mikrofonu atıyorum ben çok rahatlık bide tab ve youtube de çalan şarkıyı devam ettirip durdurma atıyorum çok iyi oluyor tavsiye ederim 2 seneye yakın arkadaşım kullandı sonra bana verdi kendisi msı gm 20 aldi bende 6 ay olucak kullanmaya başlayalı çok iyi bir mouse tavsiye ederim çok memnunum ve belli oyunları alkışlıyor anlık olarak üstündeki rgb yi oyuna göre ayarlıyor cs de felan t olunca kirmizi yanıyor yada ct sin bomba kuruldu kırmızı yanıp sönüyor ben çok beğeniyorum tavsiyede ederimarkadaşlar gp ursa alcaktım alma dediler ne alabilirim
nolmuş 16000 dpi a?aynen 16000 dpı
yüksek dpı daha iyi değilmi?nolmuş 16000 dpi a?
evet daha iyiyüksek dpı daha iyi değilmi?