Neler Yeni

170 - 190 Kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
Bütçe
190
Merhabalar, uzun süredir telefon kulaklığı kullanıyordum. Ama bugün bozuldu yeni kulaklık almak şart oldu. 150 TL ile 170 TL arası bütçem var bu fiyat bandında da Gamepower Rampage tarzı markalardan başka seçenek olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bu tarz markaları önermekten çekinmeyin sanal 7.1 olursa harika olur en fazla 190 TL'ye kadar çıkabilirim. Kendi araştırmalarım sonucu Gamepower Magnus V2 kulaklığını gördüm biraz aklıma yattı ama buradan da birkaç öneri alayım dedim. Kısacası 150 170 TL arası kulaklık önerisi istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
James Donkey 711

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
160 liraydı:
Knk bu markayı çok öneriyolar ama bi kaç yerde ses kalitesinin hayal kırıklığı olduğunu duymuştum senin fikrin nedir

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Knk bu markayı çok öneriyolar ama bi kaç yerde ses kalitesinin hayal kırıklığı olduğunu duymuştum senin fikrin nedir
Forumda bu kulaklığı kullananlar var. Onlar da hayli memnun. Ben markanın H2002D olan modeli kullanıyorum. Ben de çok memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
Forumda bu kulaklığı kullananlar var. Onlar da hayli memnun. Ben markanın H2002D olan modeli kullanıyorum. Ben de çok memnunum.
Büyük ihtimalle önerdiğiniz kulaklığı alıcam ama aklımda Gamepower Magnus V2 kaldı onun hakkında bilgisi olan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
160 liraydı:
Hocam kulaklığı alma kararı almıştım ama almadan önce biraz daha araştırıyım dedim ve sanal 7.1 için drıverı olmadığını olmadığını gördüm ve farklı drıverları kullanmak kulaklığa zarar verebiliyomuş öyle diyolardı mümkünse kendi drıverı olan kulaklıklar önerebilir misiniz. fiyat 200tl civarına kadar da çıkabilir

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Kendim kullanıyorum çok memnunum mikrofonu da gayet kaliteli 7.1 olmadığına bakmayın cidden çok güzel ses kasılabiliyor 7.1 olmasına gerek yok bence illa ki :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kulaklığı alma kararı almıştım ama almadan önce biraz daha araştırıyım dedim ve sanal 7.1 için drıverı olmadığını olmadığını gördüm ve farklı drıverları kullanmak kulaklığa zarar verebiliyomuş öyle diyolardı mümkünse kendi drıverı olan kulaklıklar önerebilir misiniz. fiyat 200tl civarına kadar da çıkabilir
Kanka bu fiyatlara sanal 7.1 oluyor stereo alman daha iyi bence

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
200 300 liralık kulaklıklardaki 7.1 öylesine bir 7.1 işte. Yani ekstrası yok. Windows'un kendisinden de 7.1 açılabildiğine dair bilgi görmüştüm.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
200 300 liralık kulaklıklardaki 7.1 öylesine bir 7.1 işte. Yani ekstrası yok. Windows'un kendisinden de 7.1 açılabildiğine dair bilgi görmüştüm.
Doğru bilgi hocam , cidden güzel kulaklık bu bütçe için .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,363
Üyeler
161,446
Son üye
furkantycho
Top Bottom