arda55
80+ Silver
Dahası
Patriot burst 120 gb alacaktım ama 120 gb olan sıkıntılı dendi bana öyle mi bilmiyorum ama önerilerinizi bekliyorum
ben daha yeni aldım 2-3 hafta oluyor. herhangi bir sıkıntısı yok. eski 2. nesil i3 lü bir laptopa taktım. canavar gibi çalışıyor.Patriot burst 120 gb alacaktım ama 120 gb olan sıkıntılı dendi bana öyle mi bilmiyorum ama önerilerinizi bekliyorum
o arkadaşa sorabilirsin sorunu nedir diye. ben gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. bizi de bilgilendirmiş olur.Alıntıyı görüntüleben u arkadaştan dolayı öyle dedim
Bir sorunu yok, alabilirsiniz, şu anki piyasada en mantıklı seçeneklerden biri.Patriot burst 120 gb alacaktım ama 120 gb olan sıkıntılı dendi bana öyle mi bilmiyorum ama önerilerinizi bekliyorum
Birkaç yerde hızlarının düştüğünü görmüştüm.o arkadaşa sorabilirsin sorunu nedir diye. ben gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. bizi de bilgilendirmiş olur.
ben de ilk aldığımda 970 evoya test yaptım 500mb/s yazma hızı çıktı. ertesi gün bir daha yaptım 2200mb/s çıktı. o gün bu gündür çok da güvenmiyorum o hız testlerine. sistemin stabilitesi bozulmadığı, bilgisayarın veya programların açılması gözle görülür yavaşlamadığı sürece isterse speedtestte 1mb/s yazsın. çok da dert değil. o konuları ben de gördüm. hepsi test sonuçları düşük çıktı diyor. ama aynı şekilde hepsi stabilitesinde bir sıkıntı yok, bir yavaşlama yok da diyor.Birkaç yerde hızlarının düştüğünü görmüştüm.
Herkes 120liğinde sorun var derken sizin yok demenizBir sorunu yok, alabilirsiniz, şu anki piyasada en mantıklı seçeneklerden biri.
Yok çünkü.Herkes 120liğinde sorun var derken sizin yok demeniz![]()