Neler Yeni

Öneri 1700 TL Kablosuz kulaklık ve uygun fiyatlı 1 TB hardisk önerir misiniz ?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Bütçe
1700
Hardisk konusunda beni üzmeyecek en uygun fiyatlı modeli önerir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hardisk konusunda beni üzmeyecek en uygun fiyatlı modeli önerir misiniz ?
@MematiBaş🚬 Hocam konu hakkında bilgili arkadaşları etiketler misiniz rica etsem ? Teşekkürler şimdiden.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Bu 2021 modeli bunda bluetouth yok usb adaptörü ile telefon tablet pc ps vs iphone ve xbox hariç tüm cihazlara takılabiliyor.
Usb Type C bende de yok içerisinden çevirici kablo çıkıyor onunla usb ye dönüşüyor.
2022 modeli de bunun aynısının sadece bluetouht eklenmiş hali oda 1000 TL daha fazla fiyatta.
Eğer dönüştürücü geliyorsa sorun yok

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
tabii ki geliyor onda sorun yok ayrıca dışarıdan veya internetten type c to usb dönüştürü adaptör alarak aradaki kablo kalabalığını da ortadan kaldırmış olursun.
Hocam type c bağlantı kullanınca herhangi bir kablo bağlantısı gerekmiyor demi ?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Kulaklık ile pc arasında hiç bir kablo olmuyor merak etme adı üstünde kablosuz kulaklık :) usb kalbo sadece type c dongle normal usb ye çevirmek için.
Tamamdır

Kulaklık ile pc arasında hiç bir kablo olmuyor merak etme adı üstünde kablosuz kulaklık :) usb kalbo sadece type c dongle normal usb ye çevirmek için.
Hocam biraz kararsız kaldım, kulaklığı birkaç gün kullandıktan sonra tecrübelerinizi paylaşır mısınız rica etsem ?

Son düzenleme:

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Tamamdır

Hocam biraz kararsız kaldım, kulaklığı birkaç gün kullandıktan sonra tecrübelerinizi paylaşır mısınız rica etsem ?
tabii ki yazarım sen yine hatırlat bana dün akşam kullandım ilk deneyimim şu ben şimdiye kadar resmen ses duymadan sağır oynuyormuşum hatta müzik açarak da denedim onda da aynı şey geçerli bas lar tizler çok harika ses mükemmel oyunda bütün sesleri duymaya başladım mikrofon kalitesi gayet iyi.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
tabii ki yazarım sen yine hatırlat bana dün akşam kullandım ilk deneyimim şu ben şimdiye kadar resmen ses duymadan sağır oynuyormuşum hatta müzik açarak da denedim onda da aynı şey geçerli bas lar tizler çok harika ses mükemmel oyunda bütün sesleri duymaya başladım mikrofon kalitesi gayet iyi.
Tamamdır, attığınız linkten mı aldınız siz

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

logitech g435 kullanıyorum memnunum gerek oyundaki ses performansı olsun müzik performansı olsun çok iyi
hocam işte bu konuda bir bilgim yok. olsa direkt öneririm ama zaten 2000 TL de çok seçenek yok gibi kablosuz da.
Hocam birazdaha düşündüm ve kablolu bir model almaya karar verdim. Aklımda Blackshark V2X var ve daha fazla bütçemi arttırmayı düşünmüyorum. Başka öneriniz var mı ? Şimdiden teşekkürler.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Hocam birazdaha düşündüm ve kablolu bir model almaya karar verdim. Aklımda Blackshark V2X var ve daha fazla bütçemi arttırmayı düşünmüyorum. Başka öneriniz var mı ? Şimdiden teşekkürler.

usb siz almayın bence sizin attığınızda ses kartı yok.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
usb siz almayın bence sizin attığınızda ses kartı yok.

Hocam eğer kablolu alıyorsam o fiyatlara çıkmayacam , eğer kötü diyorsanız 1200 tl bütçe ile kulaklık önerir misiniz ?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Hocam eğer kablolu alıyorsam o fiyatlara çıkmayacam , eğer kötü diyorsanız 1200 TL bütçe ile kulaklık önerir misiniz ?
anakartınızın ses kartı kötüyse kötü ses alırsınız o yüzden dedim. yoksa kulaklık kötü değil. o bütçede güzel kulaklık bilgim yok.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
anakartınızın ses kartı kötüyse kötü ses alırsınız o yüzden dedim. yoksa kulaklık kötü değil. o bütçede güzel kulaklık bilgim yok.
Anakartım Asus H610MK D4, ses kartı konusunda bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,012
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku
Top Bottom