Karl Heinz Schneider
80+ Bronze
Merhabalar. Ekipmanlarımı yükseltmek istiyorum. Kulaklık için 1200 TL, mouse içinse 500 TL civarı bütçem var. Normalde Razer ekosistem yapma düşüncesiyle DeathAdder V2 ve Blackshark V2 alacaktım. Lakin ekosistem yapmaktan vazgeçince önümde çok daha fazla alternatif oldu. Yine DeathAdder V2 alabilirim fakat kulaklık konusunda kablosuz bir kulaklığın daha iyi olabileceğini düşündüm. Bütçemde yurt dışında 120 dolar civarına satılan G733 var. Stok olmadığı için sanırım biraz pahalıya satılıyor. Akakçe'de 1300 TL'ye kadar düşmüş. Gaminggen sitesinde 1300 TL fakat stokta yok. Onun dışında Corsair Void Rgb Elite gibi alternatifler de var. Kulaklığı kablosuz aldıktan sonra fareyi de kablosuz almanın daha iyi olabilir mi? Bütçemde Basilisk X, indirimlerde Pugio 2 gibi fareler var. Önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.
Corsair Void Rgb Elite Carbon Wireless Premium Kulaklık 7.1 Fiyatı (hepsiburada.com)
Logitech G733 7.1 Kablosuz Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Logitech G G733 Kablosuz RGB 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Beyaz - Gaming.Gen.TR
Razer Basilisk X Hyperspeed Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Corsair Void Rgb Elite Carbon Wireless Premium Kulaklık 7.1 Fiyatı (hepsiburada.com)
Logitech G733 7.1 Kablosuz Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Logitech G G733 Kablosuz RGB 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Beyaz - Gaming.Gen.TR
Razer Basilisk X Hyperspeed Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)