ekran kartı + işlemci+ b550 anakart olursa fps artışı oluyor o bakımdan 5600 avantajlı olabilir ama 12400'ün oyun performansı daha iyi çok fark yok yinedehocam sam desteği nedir
ekran kartı + işlemci+ b550 anakart olursa fps artışı oluyor o bakımdan 5600 avantajlı olabilir ama 12400'ün oyun performansı daha iyi çok fark yok yinedehocam sam desteği nedir
hocam bir de intelli olan modeldeki anakart ryzenli olan modeldeki anakarttan daha iyiryzen ismi havalı olduğu içindir 12400f > 5600
https://www.tebilon.com/amd-r5-5500...dge-gigabyte-b450m-s2h-wd-500gb-crucial-16gb/ 5600 ekle al knkbütçem 17-18 k hazır sistem önerisi verin bana agalar
hangisi daha iyi orasını bilmiyorum ama ikiside iyi anakartlar değilhocam bir de intelli olan modeldeki anakart ryzenli olan modeldeki anakarttan daha iyi
aga bir de şey sorucam hani ekran kartı amd nin ekran kartı ya eğer işlemciyi de amd yaparsak daha mı uyumlu olur intele göre?Brocum fps oyunlari icin amd daha iyi program vs icinde gayet uygundur AMD DEN ŞAŞMA
anakartıda b550 yaparsan evetaga bir de şey sorucam hani ekran kartı amd nin ekran kartı ya eğer işlemciyi de amd yaparsak daha mı uyumlu olur intele göre?
Kesinlikle evet arkadaşin dediği gibi b550m veya b550 takarsan bide offffff tadindan yenmez anakarti değistirmesen bile iyi performans alacaksin intel alma sakin zaten onbellegide cok dusukaga bir de şey sorucam hani ekran kartı amd nin ekran kartı ya eğer işlemciyi de amd yaparsak daha mı uyumlu olur intele göre?
amd daha iyiintel daha iyi
pff bitek onamı takıldın ekran kartında nvidiayı anlarım da işlemcide intel amd çok fark etmiyor ikiside iyi işte 12400 biraz daha iyiKesinlikle evet arkadaşin dediği gibi b550m veya b550 takarsan bide offffff tadindan yenmez anakarti değistirmesen bile iyi performans alacaksin intel alma sakin zaten onbellegide cok dusuk
neye göre amd daha iyi söyler misin 12400 > 5600amd daha iyi
aga çok kararsız kaldım. birde şunu sorayım 1000 tl daha verip rx6700 xt pulse yerine nitro almak mantıklı mıdırpff bitek onamı takıldın ekran kartında nvidiayı anlarım da işlemcide intel amd çok fark etmiyor ikiside iyi işte 12400 biraz daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
neye göre amd daha iyi söyler misin 12400 > 5600
nitro daha iyide 1000tl verilmez pulsede iş görüraga çok kararsız kaldım. birde şunu sorayım 1000 TL daha verip rx6700 xt pulse yerine nitro almak mantıklı mıdır
eyvallah aga sağolnitro daha iyide 1000tl verilmez pulsede iş görür