Neler Yeni

30 bin tl hazır sistem

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
kadir
şimdi ilk sistem özelleştirmeden alınmaz tüm parayı ekran kartına basıp diğer parçalardan taviz vermek mantıksız.
2.sistemde ram clsi 46 ve 2. seçenek olan rx8gb ram bir tık riskli iş günümüzde ucu ucuna yetiyor ve ankartta sadece 2 ram slotu var, bide ankarttta kesinlikle özelleştirilmeli ve üzerine hava soğutucu alınmalı 2 sistemede ve bu şekilde zaten min 44kya çıkıyor
Kardeşim ben ne diyorum sen neyi eleştiriyorsun.
Biz ne dedik yani?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
hocam s.nerjide ryu adındaki sistem de bunlara örnek olabilir
dediğin sistemde ekran kartı gainward ramlerin clsi 40 ve 53200hmz bide soğutucu yok bunları özellleştirince min 44kya çıkıyor

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
hocam öncedende söylediğimiz gibi ekran kartı ve işlemci dışındaki tüm parçalar ucuz ve malzeme kalitesi kötü parçalar seçiliyor ki ucuz oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 30 veren 32-33 de verebilir diye düşünüyorum.
Öneri olarak söylemek lazım haklısın.

Parça kalitesi kısılmış modeller 40-42 bandında bulunuyor günümüzde.
Düzgün bir şey alayım dersen 47-48.
7900GRE de alınabilir 38-40 bandına.
burada zaten söylüyoruz(parça kalitesi kısılmış modeller) diye

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Kardeşim ben ne diyorum sen neyi eleştiriyorsun.
Biz ne dedik yani?
parça kaltitesi ksılmış demek bana göre asus değilde palit almak veya fsp değilde rampage almak demek dandik bir ankart ram demek değil

parça kaltitesi ksılmış demek bana göre asus değilde palit almak veya fsp değilde rampage almak demek dandik bir ankart ram demek değil
hocam öncedende söylediğimiz gibi ekran kartı ve işlemci dışındaki tüm parçalar ucuz ve malzeme kalitesi kötü parçalar seçiliyor ki ucuz oluyor

Şöyle olacak hocam. vatan bilgisayar da çalışıyorum haftada 3 4 tane bu sistemden satıyoruz.
açıkladım bu sistemi min 44kya çıkıyor

sen mantıklı buluyormusun sharkı veya vatandaki sistemi özelleştirmeden almayı?

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko

açıkladım bu sistemi min 44kya çıkıyor

sen mantıklı buluyormusun sharkı veya vatandaki sistemi özelleştirmeden almayı?
hocam ztn mantıklı olduğunu söylemedim ki sadece bu fiyatlarda bulunduğunu anlatmaya çalıştım

hocam şuan sistemimi upgrade edeceğim ve anakart olarak x870 hero almayı planlıyorum

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
hocam ztn mantıklı olduğunu söylemedim ki sadece bu fiyatlarda bulunduğunu anlatmaya çalıştım
bulmak sayılmaz o,bana göre sistemin minimum alınabilecek fiyatı bulunabilmesi demektir.

Top Bottom