17000 Civarı Laptop Önerisi

O cihaz alınmaz TUF 2021 kasalar problemli.
Post automatically merged:

IdeaPad için servise gidip adaptör değişmeniz gerekecek yazmayı unutmuşum.

O cihaz alınmaz TUF 2021 kasalar problemli.
Post automatically merged:

IdeaPad için servise gidip adaptör değişmeniz gerekecek yazmayı unutmuşum.
Hocam öncelikle helal olsun bu laptop konusunda nerdeyse her konuya baktım her konuda da varsınız emeğinize sağlık
ikinci olarak da servise gitmeyle falan uğraşamayabilirim büyük ihtimal yakınlarda indirim de yok sanırım, sizce valorant cs gta5 için 3050ti bilgisayar yerine 3050 alsam sıkıntı olur mu fiyatı düşürmek amaçlı? Ve en uygun bu 15000-17500 arası sizce hangi bilgisayarı alabilirim 16ramlı çok teşekkür ederim

Hocam öncelikle helal olsun bu laptop konusunda nerdeyse her konuya baktım her konuda da varsınız emeğinize sağlık
ikinci olarak da servise gitmeyle falan uğraşamayabilirim büyük ihtimal yakınlarda indirim de yok sanırım, sizce valorant cs gta5 için 3050ti bilgisayar yerine 3050 alsam sıkıntı olur mu fiyatı düşürmek amaçlı? Ve en uygun bu 15000-17500 arası sizce hangi bilgisayarı alabilirim 16ramlı çok teşekkür ederim
Attığım TUF 3050 bu bütçe ile kesin alınır çünkü, 95 W 3050 ve MUX Switch bulunuyor o cihazda. Valorant ve CS oyunlarda size çok iyi performans verir. GTA V için de VRAM yeter hocam fakat ilerideki oyunlar için 4 GB VRAM yetmeyecek ona göre tercih yapmanız gerektiğini söyleyeyim.

Attığım TUF 3050 bu bütçe ile kesin alınır çünkü, 95 W 3050 ve MUX Switch bulunuyor o cihazda. Valorant ve CS oyunlarda size çok iyi performans verir. GTA V için de VRAM yeter hocam fakat ilerideki oyunlar için 4 GB VRAM yetmeyecek ona göre tercih yapmanız gerektiğini söyleyeyim.
Teşekkür ederim hocam, 3050 ile 3050 ti arasında 2-3 bin tl'lik olan fark değer mi sizce?

Teşekkür ederim hocam, 3050 ile 3050 ti arasında 2-3 bin TL'lik olan fark değer mi sizce?
1200 lira fark hocam 5-10 FPS fark var diye biliyorum, aralarında.
Buda oyun testleri tercih sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri