dun bir kulaklık hakkında konusuyorduk hatırladıgım kadarıylaMaks 1700tl var kulaklık önerisi gerekiyor teşekkür ederim
bu kulaklıgı kulandım terleme ve uzun kulanımda kulak agrısı yaptı bendeAOC GH300 kullanıyorum Valorant ve CS:2 için de çok güzel bir kulaklık ama bu fiyata alınır mı bilmiyorum. Belki daha iyi seçenekler vardır ben 600₺'ye almıştım zamanında. Son ses seviyesi, bassları, tizleri her şeyiyle ses kalitesi çok güzel mikrofonu da gayet iyi kendi yazılımı var zaten bir çok ses ayarını oradan yapabiliyorsunuz.
AOC Gh300 Rgb Usb Gamıng Kulaklık Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AOC Gh300 Rgb Usb Gamıng Kulaklık Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ekliyim kulaklarım buyuk degilbu kulaklıgı kulandım terleme ve uzun kulanımda kulak agrısı yaptı bende
Ben çok memnunum uzun süreler de kullanıyorum ama evet yaz aylarında terleme yapıyor süngerleri deri olduğu için, kış aylarında hiçbir şikayetim olmuyor. Deri kulaklık süngerlerinin genel problemi zaten bu.bu kulaklıgı kulandım terleme ve uzun kulanımda kulak agrısı yaptı bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekliyim kulaklarım buyuk degil