Neler Yeni

1700tl bütçe ile kulaklık önerisi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ferhat Bilgi
Maks 1700tl var kulaklık önerisi gerekiyor teşekkür ederim

4stro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf Küçük
AOC GH300 kullanıyorum Valorant ve CS:2 için de çok güzel bir kulaklık ama bu fiyata alınır mı bilmiyorum. Belki daha iyi seçenekler vardır ben 600₺'ye almıştım zamanında. Son ses seviyesi, bass'ları (Xear Dynamic Bass), tiz'leri her şeyiyle ses kalitesi çok güzel mikrofonu da gayet iyi (Noise Reduction) kendi yazılımı var zaten bir çok ses ayarını oradan yapabiliyorsunuz.

Eğer bunu alırsanız mutlaka ama mutlaka Xear Smart Volume ve Xear Audio Brillant özelliklerini aktif etmenizi öneriyorum dağlar kadar fark ediyor gerçekten. Bunun dışında Xear Voice Clarity özelliği de aktif edilebilir.

Ekler

• AOC GH300_ses özellikleri.png
    AOC GH300_ses özellikleri.png
    358.1 KB · Hit: 10
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes
AOC GH300 kullanıyorum Valorant ve CS:2 için de çok güzel bir kulaklık ama bu fiyata alınır mı bilmiyorum. Belki daha iyi seçenekler vardır ben 600₺'ye almıştım zamanında. Son ses seviyesi, bassları, tizleri her şeyiyle ses kalitesi çok güzel mikrofonu da gayet iyi kendi yazılımı var zaten bir çok ses ayarını oradan yapabiliyorsunuz.

bu kulaklıgı kulandım terleme ve uzun kulanımda kulak agrısı yaptı bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekliyim kulaklarım buyuk degil

4stro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf Küçük
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekliyim kulaklarım buyuk degil
Ben çok memnunum uzun süreler de kullanıyorum ama evet yaz aylarında terleme yapıyor süngerleri deri olduğu için, kış aylarında hiçbir şikayetim olmuyor. Deri kulaklık süngerlerinin genel problemi zaten bu.

Top Bottom