Neler Yeni

1700Tl Gaming Kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim ekran kartım giriş seviyesi bundan dolayı lütfen Usb girişi olsun Kulaklık

Arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim ekran kartım giriş seviyesi bundan dolayı lütfen Usb girişi olsun Kulaklık

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,630
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Anladım senin demek istediğini ses kartlı kulaklık istiyorsun da bu bütçeye yok ses kartlı.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,630
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

ibik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim
zamanında gamepower kizaru kullandım şu an fiyatı 1.2k sanırım çok anlayan biri değilim ama usb portu ile çalışıyor ve aşırı memnundum 2 sene kullandım abime sattım hala kullanıyor bir sorunu yok ses kalitesi vesaire on numaraydı sanal 7.1 pek kullanışlı değil oyunlarda ama onun dışında kesinlikle öneririm o fiyata alabileceğin en iyilerinden olduğunu düşünüyorum
son olarak hata yapıp rampage alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz alsam kaliteli olurmu?
bende tam senin durumundayım şu an usb portlu bi kulaklık veya kablosuz alacağım ama işe yarar bi kablosuz için 2.5k 3k vermek gerek o paralara aldığın şeylerden sorun çıkmwz sanırım kendım kullanmadım ama inceleme videolarından aktarıyorum razer barracuda x modeli veya logitech g435lere bakabilirsin corsair void de aynı şekilde bi göz gezdir yoksa gönül rahatlığıyla kizaru alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,291
Üyeler
168,275
Son üye
WiseSigorta
Top Bottom