o fiyata 2200g toplamaya çalışıyorum ben xdArkadaşlar 9 taksite kadar 1750 TL yi geçmemesi gerekiyor.
Maksikuk 1800 olur üstü sıkıntı.
Hawk chair düşünüyorum başka bir seçenek var mı?
Oyuncu koltuğu düşünüyorum yayınlarda vs. Ortama bir hava katıyorOfis koltuğu düşünürseniz daha rahat oluyorlar, tercih edebilirsiniz.
Boy ve kilona göre kesinlikle xDrive, ben kullanıyorum boy ve kiloma göre deneyerek seçtim gayet memnunum hawk ince ve rahat değil diyorlar, kumaş istiyorsan akdeniz kumaş'a bakabilirsin
xDrive Profesyonel Oyuncu Koltuğu - xDrive Gaming Chair
xDrive Oyuncu Koltuğu , Çalışırken ve oyun oynarken sizi uzun saatler boyunca rahat tutmak için tasarlanmış fizyoterapist onaylı oyuncu koltuğu ve oyuncu masalarını indirimli fiyatları ile hemen incele.www.xdrive.com.tr
şuan bundan kullanıyorumViper VPX Kırmızı - Calitte
Viper VPX ile farklı bir duruşa sahip olabilirsin. Aykırı bir tarzın varsa Viper senin ruh eşin! Alışılmışın dışında şık ve sportif tasarımıyla bütün dikkatleri kendi üzerinde toplayan Viper'ın detaylı bilgileri için açıklama kısmına bakabilirsiniz. 2D kolçaklar. 3 Class amortisör. Kuyruklu...www.calitte.com
Şimdi netleştirelim.https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah
bu bence çok güzel çok rahat