Neler Yeni

179TL Gamemax klavye alınır mı?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
179tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mekanik
Sizce Alınır mı? fiyatida çok ucuz )

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
yorumları okudum bence fıyatına gore ıyı alınabılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye parasına göre güzel ama fazla beklentiye girmemenizi öneririm -kargo hızlıydı satıcı ile ilgili sıkıntı yaşamadım ama pazarlanması yanlış klavye türkçe değil tamamı ile ingilizce -Tuş sökme aparatı kutudan çıkmıyor -9 farklı renk ayarı var oyun modları yok -klavyenin sesi güzel -bazı tuşlar aydınlatılırken ledler yetersiz kalıyor ve sönük yanıyor tuşlar(benim klavyemde f4 ve pb çok sönük yanıyor sıkıntılı tuşlar yine var) -hemen bas çek yaparsanız yay sesi çıkıyor -xinda adlı bir switch kullanışmış -klavyenin kasası metal değil -fn+ıns tuşu ile ışıkları ayarlanıyor -bu klavyeyi 200 küsür bandlarına tercih etmenizi önermiyorum indirimde almanız en mantıklısı -yazılımı yok -tuşlar silinecekmiş gibi ama şimdilik sıkıntı yok -youtube de videolar var almadan önce bakmanız en mantıklısı -kablo örgü değil ve usb altın uç değil -bence renk modları gereksiz -ne mebranlar kadar hafif ne de kaliteli mekanik klavyeler kadar ağır -Masada ayaklarını açarsanız kayma yapabiliyor ama kapalıyken sıkıntı yok -Windows kilitleme var -bilek desteği yok olmasını isterdim uzun süreli kullanımlarda bazen sıkıntı yaratıyor -2 yıl garantisi var
bırı bunu yazmıs guzel yorum

Top Bottom