SAKIN AMA SAKIN YUKARIDAKİ PCYİ ALMA, İNANILMAZ PAHALI, bu arkadaş bunlara çalışıyor galiba, sana atcam öneri birazdan, 1500 dolara sana 3060lı pc satmaya kalkıyo sana adamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reyiz şimdi şöyle diyeyim, yılbaşına kadar çıkması muhtemelen 4-5 sistem var, 3060 veya 3060 tilı çıkacak kasalar var, tahminen modart ve pchocası.
daha ucuza alırsın. Ama eğer bütçeyi azıcık arttırabilirsen çok daha performanslı şöyle yapabilirsin
Gigabyte GV-N307TVISION OC-8GD Computer Fan, White : Amazon.se: Electronics
www.amazon.se
bunu şimdi al, 12260 krona geliyor, stoğu 1 tane var, 15.500 TL'ye falan denk geliyor. Tertemiz 3070 ti
üstüne bir tane hazır kasa alacaksın ekran kartsız, sarı sitede vesaire çok rahat bulabileceğimiz bir kasa.
şu an 11400F/5600x li kasalar 5-6k civarı
5600xli /16 gb ram/500 m2 sıfır iki kasa buldum şu an, biri 5k, biri 6k. Ki bu fiyatlar bile pahalı şu an için bu kasalara, yeterli indirimi yapmamışlar.
Ama diyeceğim şu, 20-21k ya bu dolar yükselince fiyat yükseltip dolar düşünce fiyatları %10-20 düşürerek milleti kazıklamaya çalışan adamların 30k ya sattığı pcyi dizmiş olacaksın. link atmak serbest mi bilimyorum o yüzden atmıyorum. Eğer bu kasalardan ucuza bulursak 3k-4k arası, ki bu çok mümkün senin yapacağın işe göre, yani 5600x değil de 10400-11400 düz veya F li, ya da geçici olarak 3600lü sıfır ya da kullanımlmış bir kasa bulursak 18-19k ya 3070 ti lı kasa diziyorsun kardeşim. Bu siteler 3070 tilı kasayı 30k ya satıyolar insafsız karaborsacı üçkağıtçı fırsatçılar. Dolar 8.5 ken aldıkları parçaları dolar 16-18.5 arasındayken satmayı çok iyi bildiler ve insanları buna inandırdılar.
Ha şöyle diyeyim, ekran kartını bilgisayara takmak çok basit iş, dert etme aynı şeyler yani hazır sistem almakla
Ama youtuber sistemi beklersen, bütçeni aşmadan da yapabilirsin bunu, ama 17k vermeyi göze aldıysan sakın bu apır sapır tavsiye edilen satış fiyatı 330 dolar olup, en pahalı hali 700 dolar olan 3060lı bir sisteme 1500 dolar verme, dolandırıcı bunlar
Kral çok haklısın galiba dediğin gibi yapıcam. Sadece ne ekran kartı almalıyım ve dediğin ekran kartsız sistemi nerden alabilirim alırken neye dikkat etmeliyim vs. acaba ?
Kral çok haklısın galiba dediğin gibi yapıcam. Sadece ne ekran kartı almalıyım ve dediğin ekran kartsız sistemi nerden alabilirim alırken neye dikkat etmeliyim vs. acaba ?
alrıken bir şeye dikkat etmene gerek yok öyle ekran kartsız hazır kasalar zaten hazır sistem alıp ekran kartını satıp gerisini ilana koyan kişilerin yani oynamamış falan kullanılmamış oluyo ekran kartı olayını bilmiyorum yurtdışından.
cumartesi gamegaraj pchocası sistem çıkaracak takipte kal kesinlikle kaçırma 10knın biraz üstünde 3060 lı sistem çıkaracağını söyledi. yanına monitör ekipman dolu dolu alırsın