Hocam nerede bu indirimler bir haftadir surekli yorumlarinizi okuyorum artik inancimi yitirmeye basladim )) hala indirimli sistem diye 3060li dandik kasa ve psulu sistemleri 13bine iteleme ugrasiyorlar...3070, indirimle 3070ti’lı sistem bulursun diye düşünüyorum.
Sabır knka herkes herşeyin farkında. Ayrıca GameGaraj gibi bir siteden indirim beklemeyin zaten.Hocam nerede bu indirimler bir haftadir surekli yorumlarinizi okuyorum artik inancimi yitirmeye basladim )) hala indirimli sistem diye 3060li dandik kasa ve psulu sistemleri 13bine iteleme ugrasiyorlar...
reis nerden indirim bekleyeceğiz ? https://www.vatanbilgisayar.com/int...-b560m-a-pro-kingston-500gb-ssd-16gb-ram.htmlSabır knka herkes herşeyin farkında. Ayrıca GameGaraj gibi bir siteden indirim beklemeyin zaten.
Yarın PCH sistem çıkartacakmış RTX 3060 falan olacakmış GameGarajda, alınır bence.17K Bütçem var sadece sistem için 3060 lı bir sistem düşünüyorum nerden almalıyım ve bekleyebileceğim kampanya vs var mı ?
Yarınki sistemi bekle iyi çıkacak bence.reis nerden indirim bekleyeceğiz ? https://www.vatanbilgisayar.com/int...-b560m-a-pro-kingston-500gb-ssd-16gb-ram.html
bunu alıyorum son çare olarak yılbaşından sonra fiyatlar uçmayacak mı kral ?
tamam o zaman kral yarınki sistemi bekleyeceğimYarın PCH sistem çıkartacakmış RTX 3060 falan olacakmış GameGarajda, alınır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarınki sistemi bekle iyi çıkacak bence.
Sistem çıkmadı mı beyler stokları bitmiş biletamam o zaman kral yarınki sistemi bekleyeceğim
Hatta belli olmuş atayım:tamam o zaman kral yarınki sistemi bekleyeceğim
Bitti hocam sistem çoktan.Hatta belli olmuş atayım:
• İşlemci: Intel Core i5-11400F
• Anakart: ASUS B560M-F-SI
• Ekran kartı: ASUS RTX 3060 DUAL 12GB
• RAM: GSkill Ripjaws (2x8) 16GB 3000MHz CL16
• SSD: Crucial 500GB M2
• Kasa: Darkflash DLX21
• PSU: Darkflash 650W 80+Bronze
Fiyat: 13299TL
Aşırı ucuz değil ama gayet alınabilir bir indirim bence. Ekran kartı fiyat farkı ile 3060ti olabiliyormuş çok fiyat farkı olmazsa 3060Ti ile de alınabilir.
Ne ara bitti yaBitti hocam sistem çoktan.