Neler Yeni

17K RTX 3060 R5 3600 Full sistem (2. el) Parasını hakediyor mu ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Oyunlarda baktığımda işlemci cpu yu çok rahat besliyor aslında hatta 1.2v'a alıp 4.2ghz sabitlediğim zaman darboğaz kalmıyor yani yeterli bence
Yeterli olması gram önemli değil.
verdiğin paranın hakkını vermesi lazım.
şöyle düşün 20k ya 3050 ve r5 5600 aldın, darboğaz yok oyunlarda iyi fps veriyor. Şu an bu sistem fiyatına göre iyi mi oldu?

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
Kaç para veriyorlar...
Ne yalan söyleyeyim sormadım fakat fatura da ssd'nin fiyatı 350tl falandı yani para iadesi olarak 350tl vereceklerini düşünerek böyle davrandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeterli olması gram önemli değil.
verdiğin paranın hakkını vermesi lazım.
şöyle düşün 20k ya 3050 ve r5 5600 aldın, darboğaz yok oyunlarda iyi fps veriyor. Şu an bu sistem fiyatına göre iyi mi oldu?
evet haklısın

fakat dediğim gibi o zamanlar şuaki fiyatlara 0 sistem yoktu 2. ellerde gene pahalıydı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ne yalan söyleyeyim sormadım fakat fatura da ssd'nin fiyatı 350tl falandı yani para iadesi olarak 350tl vereceklerini düşünerek böyle davrandım

evet haklısın
Brom biz kötü fiyata almışsın vs. diyoruz ama moralin bozulmasın.
Tecrübe olmuş oldu, bir daha bir şey alacağında o konu hakkında (gerçekten) bilgisi olan kişilere danışırsın.
kimi de etrafta geziyor şöyle biliyorum böyle biliyorum bakıyoruz yaptığı işe bi cacık yok.
O yüzden ben bir şey almadan veya yapmadan önce uzun uzun araştırırım

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
Brom biz kötü fiyata almışsın vs. diyoruz ama moralin bozulmasın.
Tecrübe olmuş oldu, bir daha bir şey alacağında o konu hakkında (gerçekten) bilgisi olan kişilere danışırsın.
kimi de etrafta geziyor şöyle biliyorum böyle biliyorum bakıyoruz yaptığı işe bi cacık yok.
O yüzden ben bir şey almadan veya yapmadan önce uzun uzun araştırırım
Sağol haklısın tecrübe oldu gerçekten, konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Top Bottom