Neler Yeni

17k Sadece Monitör + Sistem Önerisi

Growzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yıldıray Türk
Bütçe
17000

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Samet Kapucuoğlu
Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 16-17 bin liraya monitör dahil sistem önerir misiniz? Piyasayı 1.5 senedir takip etmiyorum, bu devirde böyle bir miktarı da çöpe atmak istemedim.

https://www.incehesap.com/daemon-oy...hsu=323800,323803,323923,323809,324097,324499
Bu sistemi gördüm, fiyatı ve sistem özellikleri güzel geldi bana. Sizin önerileriniz ve fikriniz nedir?
Bu sistemi aldım iyi ama artı eksilerini yazıp sana bildireyim mi ?

Growzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yıldıray Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistemi aldım iyi ama artı eksilerini yazıp sana bildireyim mi ?
Müsaitsen çok iyi olur. Benim kendi sistemime oldukça benziyor bu sistem. Küçük farklar var arada sadece. Kullanan birisi olarak artı-eksileri yazabilirsen çok sevinirim.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Samet Kapucuoğlu
Müsaitsen çok iyi olur. Benim kendi sistemime oldukça benziyor bu sistem. Küçük farklar var arada sadece. Kullanan birisi olarak artı-eksileri yazabilirsen çok sevinirim.
İmzada gördüğün gibi sistemi ben alırken Asus B450M-K II ve Apacer 480 GB M2 ssd vardı. Şuan hem anakart hem m2 ssd değişmiş. Onun dışında ben 15.200 TL'ye aldım yanında gamepower RGB'li 40x40cm Mouse ped hediye ettiler. Onun dışında egzoz fanı bulunmuyordu kasada ve aşırı fazla ısınıyordu. Coil Whine sorunu var ama hangi parçada bilmiyorum ya PSU'da yada GPU'da müsait zamanımda bakıcam. 4 tane ekstra egzoz fanı aldım. Şuan gördüğüm kadarıyla 1 tane hediye ediyorlar. İstersen 1 tanede ekstra al üst tarafa tak. Ve diğer eksi olarak kasa özellikleri yan panel temperli cam yazıyor fakat öyle gelmiyor. Pleksi geliyor ben mail attım ve açıklamaya yanlış yazıldığını söylediler. 100 TL de hediye kuponu attılar. Paketleme ve teslim sürecinde ayrı güzeldi yaklaşık 5 günde falan elimde oldu sanırım.

Growzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yıldıray Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmzada gördüğün gibi sistemi ben alırken Asus B450M-K II ve Apacer 480 GB M2 ssd vardı. Şuan hem anakart hem m2 ssd değişmiş. Onun dışında ben 15.200 TL'ye aldım yanında gamepower RGB'li 40x40cm Mouse ped hediye ettiler. Onun dışında egzoz fanı bulunmuyordu kasada ve aşırı fazla ısınıyordu. Coil Whine sorunu var ama hangi parçada bilmiyorum ya PSU'da yada GPU'da müsait zamanımda bakıcam. 4 tane ekstra egzoz fanı aldım. Şuan gördüğüm kadarıyla 1 tane hediye ediyorlar. İstersen 1 tanede ekstra al üst tarafa tak. Ve diğer eksi olarak kasa özellikleri yan panel temperli cam yazıyor fakat öyle gelmiyor. Pleksi geliyor ben mail attım ve açıklamaya yanlış yazıldığını söylediler. 100 TL de hediye kuponu attılar. Paketleme ve teslim sürecinde ayrı güzeldi yaklaşık 5 günde falan elimde oldu sanırım.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, coil whine sesi kronik değilse şans işi diye biliyorum. Teknoloji kendisi şans işi gerçi, bir yerde risk almak gerekiyor. Sadece şuan eklenen SSD hoşuma gitmedi sistemde, belki onu değiştiririm.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Samet Kapucuoğlu
Teşekkür ederim bilgilendirme için, coil whine sesi kronik değilse şans işi diye biliyorum. Teknoloji kendisi şans işi gerçi, bir yerde risk almak gerekiyor. Sadece şuan eklenen SSD hoşuma gitmedi sistemde, belki onu değiştiririm.
Kronik değil dediğin gibi şans işi. Değişim için yollar mıyım bilmiyorum %10-%15 çoğu elektronik sistemlerde var bu sıkıntı. Ssd bütçen varsa değiştir tabi James Donkey sıkıntılı diye duydum. Ama idare etmek için iş görür.

Top Bottom