Neler Yeni

18.400TL'ye A55 256 GB vs 23.500TL'ye S23FE 128 GB

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Abdullah Sami Coruk
Merhaba hocalarım eski 4 senelik telefonum artık ıkına ıkına çalıştığı ve kamerası artık buğulu çekim yaptığı için değiştirmeye karar verdim S23FE hep aklımdaydı anca şehir dışında okuduğum için öyle parayı gökten zembille üzerime atmıyorlar sonuçta. Aradaki fark en son baktığıma göre ciddi derecede açılmış. Sizce aradaki farka değer mi S23 FE almak acaba şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Anket açsan daha iyi olurdu bence. Bütçene en uygun hangisiyse onu almanı tavsiye ederim sonuçta kendin söyledin sen bir ÖĞRENCİSİN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeni zorlayacak ve seni sarsacak şeylerden kaçınmalısın 😅 tecrübe ile sabit

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut
Anket açsan daha iyi olurdu bence. Bütçene en uygun hangisiyse onu almanı tavsiye ederim sonuçta kendin söyledin sen bir ÖĞRENCİSİN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeni zorlayacak ve seni sarsacak şeylerden kaçınmalısın 😅 tecrübe ile sabit
A55 üzmez öğrenciyseniz çok zorlamaya gerek yok parayı.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhaba hocalarım eski 4 senelik telefonum artık ıkına ıkına çalıştığı ve kamerası artık buğulu çekim yaptığı için değiştirmeye karar verdim S23FE hep aklımdaydı anca şehir dışında okuduğum için öyle parayı gökten zembille üzerime atmıyorlar sonuçta. Aradaki fark en son baktığıma göre ciddi derecede açılmış. Sizce aradaki farka değer mi S23 FE almak acaba şimdiden teşekkürler.
A55 alın S23 fe batarya olarak üzer. A55 size yeterlidi 3 yıl rahat sorunsuz kullanırsın bende A55 aldım.

Top Bottom