Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 18 aralık'a kadar her gün bedava big mac menü!

r4NG3r

80+ Silver
Mcdonalds uygulamasında dünya kupasına özel basit bir penaltı atma oyunu var,7 bölümüde geçtiğinizde size big mac menü hediye veriyor mcdonalds kasalarının yanındaki qr kod okuyucuya okutup alıyorsunuz(her şubede bu okuyucular yok.eve teslim vb kargo yok gidip yemeniz lazım),kodu aldığınızda 3 gün içinde kullanabiliyorsunuz ve her gün tekrar alabiliyorsunuz

oyunun nasıl oynanacağını anlatan bir yönerge yok ama çok basit biraz reflekslerinizi iyi olması gerekiyor

kalecinin sağında veya solunda ok çıktığı anda topa dokunacaksınız sadece bu kadar herhangi bir yön verme vb yok topun yanındaki okları önemsemeyin,ilk turlarda bikaç tane kaçırma şansınız var ama final maçında tek bir tane kaçırsanız bile kaybediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 telefondan yaptık birazdan yemeye gideceğiz :D

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
:peepokalp: AFİED.

2mApoo

80+ Silver
Mcdonalds uygulamasında dünya kupasına özel basit bir penaltı atma oyunu var,7 bölümüde geçtiğinizde size big mac menü hediye veriyor mcdonalds kasalarının yanındaki qr kod okuyucuya okutup alıyorsunuz(her şubede bu okuyucular yok.eve teslim vb kargo yok gidip yemeniz lazım),kodu aldığınızda 3 gün içinde kullanabiliyorsunuz ve her gün tekrar alabiliyorsunuz

oyunun nasıl oynanacağını anlatan bir yönerge yok ama çok basit biraz reflekslerinizi iyi olması gerekiyor

kalecinin sağında veya solunda ok çıktığı anda topa dokunacaksınız sadece bu kadar herhangi bir yön verme vb yok topun yanındaki okları önemsemeyin,ilk turlarda bikaç tane kaçırma şansınız var ama final maçında tek bir tane kaçırsanız bile kaybediyorsunuz

3 telefondan yaptık birazdan yemeye gideceğiz :D
Diyarbakırda MC yok :(

r4NG3r

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kazanınca direkt ödül veriyor onlarda indirim gibi bedava falan yok
o ödülü almayıp devam ete basman lazımdı dostum

Yalan soyleyecek halim yok

Ekler

• 5F1B00AA-8EE2-4C0F-B6C5-B46043BC7760.png
    5F1B00AA-8EE2-4C0F-B6C5-B46043BC7760.png
    1,010.2 KB · Hit: 838

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kazanınca direkt ödül veriyor onlarda indirim bedava falan yok
7 kez üst üste geçmen gerek.

Oyun baya zor bu arada. İlk seviyeler geçiliyor da sonrasında kaleci hep attığın yöne atlıyor kaybettiriyor. Bir kez kaybedince de o gün daha oynamanıza izin vermiyor.

r4NG3r

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7 kez üst üste geçmen gerek.

Oyun baya zor bu arada. İlk seviyeler geçiliyor da sonrasında kaleci hep attığın yöne atlıyor kaybettiriyor. Bir kez kaybedince de o gün daha oynamanıza izin vermiyor.
mantığı anlayınca kolay biz ard arda 3 telefondan yaptık

attığın yön diye bir şey yok kalecide ok çıkınca basacaksın hep ortaya atıyorsun zaten en azından ben öyle yaparak kazandım

r4NG3r

80+ Silver
Bir bug falan mı var mesela bir noktaya atınca hep kaçırıyor gibi. Çünkü topu normal şekilde sağa sola atınca illaki birinde denk gelip kurtarıyor 😀
hocam sağa sola nasıl attınız acaba?ben sadece ortaya atabiliyorum ve o şekilde kazandım hep

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Deniycem bizim burda 3 tane mc var

r4NG3r

80+ Silver
Topun üstüne dokunup ekranı kaydırınca topun kalenin neresine atılacağını işaretliyoruz ya? Hiç işaretlemeden atınca gol oluyorsa ben de öyle yapayım 😀
hocam ben onu bilmiyordum bile.sanırım ben bugunu buldum.dediğim gibi kalecide sağa sola ok çıkınca topa basıyorum ortaya atıyor direkt gol oluyor.3 telefondan ard arda bu şekilde yaptık hiç yön seçmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,459
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom