Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 18 aralık'a kadar her gün bedava big mac menü!

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Onu ilk bolumu gecince veriyor o asil odul degil asil big mac menu icin 7 bolum gecmen lazim
Ben galiba ceyrek finalden sonra kaybettim nerden bakarım ona? ve sana attığım ss indirim olmayabilir mi? çünkü kazanmıştım baya maç

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,966
İsim
tümen dağ

DaffyGraphic

80+ Silver
Mcdonalds uygulamasında dünya kupasına özel basit bir penaltı atma oyunu var,7 bölümüde geçtiğinizde size big mac menü hediye veriyor mcdonalds kasalarının yanındaki qr kod okuyucuya okutup alıyorsunuz(her şubede bu okuyucular yok.eve teslim vb kargo yok gidip yemeniz lazım),kodu aldığınızda 3 gün içinde kullanabiliyorsunuz ve her gün tekrar alabiliyorsunuz

oyunun nasıl oynanacağını anlatan bir yönerge yok ama çok basit biraz reflekslerinizi iyi olması gerekiyor

kalecinin sağında veya solunda ok çıktığı anda topa dokunacaksınız sadece bu kadar herhangi bir yön verme vb yok topun yanındaki okları önemsemeyin,ilk turlarda bikaç tane kaçırma şansınız var ama final maçında tek bir tane kaçırsanız bile kaybediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 telefondan yaptık birazdan yemeye gideceğiz :D
ss atarmisiniz oraya nasil giris yapacagim hakkinda?

herkeste siradan aile menusu falan var teklifler var bende teklif yok diyo nedense.

r4NG3r

80+ Silver

herkeste siradan aile menusu falan var teklifler var bende teklif yok diyo nedense.
uygulamayı açar açmaz kocaman dünya kupası logosu çıkıyor hocam normalde

ok varken tıklıyorum tıkladıktan sonra ok gidiyor ve topu tutuyor ne saçma
yarın yaparken video çekeceğim anlatarak yapacağım

Ekler

• 30FC20EA-2008-4659-AC75-FF8F07E18D01.png
    30FC20EA-2008-4659-AC75-FF8F07E18D01.png
    649.9 KB · Hit: 89

DaffyGraphic

80+ Silver
sanirim azerbaycnada oldugum icin yok bende, bende kocaman bigmac araba dunya kupnu bileti falan cikiyor. azerbaycan bedava verse sasarinm zaten. tikladigimda gidip yemek yiyin sonra kodu girin cikarsa bigmac kazanirsiniz falan diyor.l

benim mc arayuz eski birsey boyle degilki

wake up to reality

80+ Silver
nasıl yapıldığını anladım yön oku çıkıyor kaleci oraya atlıyor, ok yokken vurunca gol olmuyor, bazen oyun başladığı anda ok gösteriyor onlarda sıkıntı olabiliyor

r4NG3r

80+ Silver
nasıl yapıldığını anladım yön oku çıkıyor kaleci oraya atlıyor, ok yokken vurunca gol olmuyor, bazen oyun başladığı anda ok gösteriyor onlarda sıkıntı olabiliyor
şimdi okudum bazılarında ok çıkmıyormuş o zaman yön vermek gerekiyor sanırım,bende hep ok çıktığı için hep ortaya atarak kazanabildim

darkVE

80+
Mcdonalds uygulamasında dünya kupasına özel basit bir penaltı atma oyunu var,7 bölümüde geçtiğinizde size big mac menü hediye veriyor mcdonalds kasalarının yanındaki qr kod okuyucuya okutup alıyorsunuz(her şubede bu okuyucular yok.eve teslim vb kargo yok gidip yemeniz lazım),kodu aldığınızda 3 gün içinde kullanabiliyorsunuz ve her gün tekrar alabiliyorsunuz

oyunun nasıl oynanacağını anlatan bir yönerge yok ama çok basit biraz reflekslerinizi iyi olması gerekiyor

kalecinin sağında veya solunda ok çıktığı anda topa dokunacaksınız sadece bu kadar herhangi bir yön verme vb yok topun yanındaki okları önemsemeyin,ilk turlarda bikaç tane kaçırma şansınız var ama final maçında tek bir tane kaçırsanız bile kaybediyorsunuz

3 telefondan yaptık birazdan yemeye gideceğiz :D
kral bu nasıl kolay ya 100 puan geldi kola bedava geliyo herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,763
Üyeler
164,726
Son üye
Raydhor