Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 18 aralık'a kadar her gün bedava big mac menü!

r4NG3r

80+ Silver
6-2 kazanıyodum, kaybettin dedi ??? Alan almış aga herhalde vermemek için sistem saçmalıyor
yok hocam 4. telefonu yaptım şimdi dediğim gibi ilerki turlarda hiç kaçırma hakkın kalmıyor kaçırmadan kazanman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

90a atıyorum kurtarıyor gibi şeyler okudum arkadaşlar 90a atmak felan yok video yüklensin youtubeye atacağım ortaya patır patır atıp geçiyoruz 4. telefonu yaptım :D

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
yok hocam 4. telefonu yaptım şimdi dediğim gibi ilerki turlarda hiç kaçırma hakkın kalmıyor kaçırmadan kazanman lazım

90a atıyorum kurtarıyor gibi şeyler okudum arkadaşlar 90a atmak felan yok video yüklensin youtubeye atacağım ortaya patır patır atıp geçiyoruz 4. telefonu yaptım :D
Hiç kaçırma hakkımız yoksa zormuş harbiden :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
hocam ben onu bilmiyordum bile.sanırım ben bugunu buldum.dediğim gibi kalecide sağa sola ok çıkınca topa basıyorum ortaya atıyor direkt gol oluyor.3 telefondan ard arda bu şekilde yaptık hiç yön seçmedim
adam bug bulmuş yapmaya gidiyorum awekjaghkfgd

Suwariba

80+ Silver
video daki gibi yaptım çeyrek finalden bi önceki maçta 1 gol yedim süre doldu diye maçın sonunda 6-1 yenmiş olmama rağmen kötü şans diyip gönderdi :D

r4NG3r

80+ Silver
video daki gibi yaptım çeyrek finalden bi önceki maçta 1 gol yedim süre doldu diye maçın sonunda 6-1 yenmiş olmama rağmen kötü şans diyip gönderdi :D
birkaç kişiden daha duydum bu süre dolma olayını ama bana hiç denk gelmedi 4 telefondada ülke olarak fransayı seçtim bunun bir alakası var mı bilmiyorum

cefr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan
birkaç kişiden daha duydum bu süre dolma olayını ama bana hiç denk gelmedi 4 telefondada ülke olarak fransayı seçtim bunun bir alakası var mı bilmiyorum
denedim şimdi

arkadaşlar ben bu şekilde yapıyorum aklında sorusu olan yazsın :D
kanalda başka bir video içerik yok buda liste dışı video zaten ban sebebiyse ban yemem umarım link atmak
denedim şimdi ok çıkar çıkmaz tıklamayın arkadaşlar ayaktan kurtarıyor birde azıcık geciktiğinizde tutuyor gene

yanlış anlaşılmasın ok çıktıktan hemen sonra tıklamaya çalışın çıktığı gibi tıklayınca ayaktan kurtarıyor demek istedim.

Bende hemen kullan kısmında 65 tl menü çıktı. Menünün yanında GooL yazıyor. Altta kullan yazıyor, ne yani oldu mu şimdi bu. Kullana basınca Bedavadan veriyorlar mı gidince?

Son düzenleme:

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
denedim şimdi

denedim şimdi ok çıkar çıkmaz tıklamayın arkadaşlar ayaktan kurtarıyor birde azıcık geciktiğinizde tutuyor gene

yanlış anlaşılmasın ok çıktıktan hemen sonra tıklamaya çalışın çıktığı gibi tıklayınca ayaktan kurtarıyor demek istedim.
Senin kaleci amatör küme kalecisi çıktı umarım benim kaleci de sola sağa zıplar :D

Benimki hepsini tuttu bunda bir gariplik var ilk turdan kaybettim birde bufon çıktı mübarek

r4NG3r

80+ Silver
An itibariyle sorunsuz aldim menuleri eve gidiyorum simdi 😂 360 tllik yemek bedavaya geldi toplam

Bende hemen kullan kısmında 65 TL menü çıktı. Menünün yanında GooL yazıyor. Altta kullan yazıyor, ne yani oldu mu şimdi bu. Kullana basınca Bedavadan veriyorlar mı gidince?
İlk sayfalarda bi ss attim ondaki gibi şampiyonluk odulu olmasi lazim

Senin kaleci amatör küme kalecisi çıktı umarım benim kaleci de sola sağa zıplar :D

Benimki hepsini tuttu bunda bir gariplik var ilk turdan kaybettim birde bufon çıktı mübarek
Hocam nasil oldu bilmiyorum ama yemegi aldik sonucta 😂

Siz kesinlikle birseyi yanlis yapiyorsunuz 4 telefondan sorunsuz yaptim ben

Suwariba

80+ Silver
An itibariyle sorunsuz aldim menuleri eve gidiyorum simdi 😂 360 tllik yemek bedavaya geldi toplam

İlk sayfalarda bi ss attim ondaki gibi şampiyonluk odulu olmasi lazim

Hocam nasil oldu bilmiyorum ama yemegi aldik sonucta 😂

Siz kesinlikle birseyi yanlis yapiyorsunuz 4 telefondan sorunsuz yaptim ben
Şu işi biraz detaylandırsanız hocam :D kilolu fast food aşığı arkadaşımda yapamadı bende 2 telefon denedim yapamadım. İlk 16 da kaybettim ikisinde de 1 tane kaçırdım diye. Tam 1 saniye kala ok çıkıyor ya çok hızlı basıyorum ve kaleci tutuyor ya da süre bitiyor. Birde technopat Sosyal de okuduklarıma göre finalde okta çıkmıyormuş. İnce ayrıntıları var sanırım

r4NG3r

80+ Silver
Şu işi biraz detaylandırsanız hocam :D kilolu fast food aşığı arkadaşımda yapamadı bende 2 telefon denedim yapamadım. İlk 16 da kaybettim ikisinde de 1 tane kaçırdım diye. Tam 1 saniye kala ok çıkıyor ya çok hızlı basıyorum ve kaleci tutuyor ya da süre bitiyor. Birde technopat Sosyal de okuduklarıma göre finalde okta çıkmıyormuş. İnce ayrıntıları var sanırım
valla hocam videodakinden farkli hicbisey yapmiyorum saga sola atmayin benim gibi sadece ortaya atin geciliyor

Çeyrek finalden bir öncekinde 6-1 yenmeme rağmen Kötü Şans dedi ve kaybettim. Ayrıca dün de aynısı oldu yarı finalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,953
Üyeler
164,754
Son üye
Kasmzdmr
Top Bottom