Bende ilk 3 golü sorunsuz attım birebir aynı şekilde yapmama rağmen sonraki atışların hiçbiri girmedi ya oyun bozuk ya da kuru yer kalmışOk çıktığı gibi attım olmadı , biraz bekleyip attım olmadı kaleci hep sabit kaldı yerinde hepsini çıkardı bana mı denk geldi anlamadım vallahi
Hocam sen fazla kafa yorma bunlara,daha okudugunu anlayamayan adamsin 5 kere hic kacirmadan kazanmaniz lazim yazdim hala kazansaniz bile eleniyorsunuz diyorsunsallıyor konu sahibi yenseniz bile kötü şans diyip eliyor sizi
senden başka 1 tane bile alan yok.. sallama yalan konuHocam sen fazla kafa yorma bunlara,daha okudugunu anlayamayan adamsin 5 kere hic kacirmadan kazanmaniz lazim yazdim hala kazansaniz bile eleniyorsunuz diyorsun
Aynen kanka sallama,technopat sosyalde aldigini yazanlarda benim fake hesabim.Mcdonalds ile gizli anlasmam vardi ama maalesef aciga cikardin.Birazda baska forumlarda insanlara yalan soyleyip mcdonalds uygulamasi indirteyimsenden başka 1 tane bile alan yok.. sallama yalan konu
Arkadaşa abuk subuk yorum yapılmasına karşın bunu gönderdim.Aynen kanka sallama,technopat sosyalde aldigini yazanlarda benim fake hesabim.Mcdonalds ile gizli anlasmam vardi ama maalesef aciga cikardin.Birazda baska forumlarda insanlara yalan soyleyip mcdonalds uygulamasi indirteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu kapatiyorum gerekli bilgiler konuda var bi bigmac menu 90 TL olmus sizde bilgilenin diye actim bir tane penalti oyununu beceremeyen elemanlar sacma sapan yorumlar yazıyor
Kanka kazandım da devam edemiyorum ilk maçı kazanıyorum ödüller çıkıyor geri tuşuna basınca yarın gel diyor bu sorunu çözemedim. Ödülleri de gecemiyorum. Çeyrek yarı final falan hiç gözükmüyor bende ilk maçı kazanmama rağmenHem telefon, hem de tabletten 2 tane aldım. (Tabi kazanmadan önce 2-3 maç kaybedip öğrendim)
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşa abuk subuk yorum yapılmasına karşın bunu gönderdim.