Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 18 aralık'a kadar her gün bedava big mac menü!

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
Ok çıktığı gibi attım olmadı , biraz bekleyip attım olmadı kaleci hep sabit kaldı yerinde hepsini çıkardı bana mı denk geldi anlamadım vallahi :)

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ok çıktığı gibi attım olmadı , biraz bekleyip attım olmadı kaleci hep sabit kaldı yerinde hepsini çıkardı bana mı denk geldi anlamadım vallahi :)
Bende ilk 3 golü sorunsuz attım birebir aynı şekilde yapmama rağmen sonraki atışların hiçbiri girmedi ya oyun bozuk ya da kuru yer kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Bende uygulama bile açılmıyor. Nasıl bir şanstır

Suwariba

80+ Silver
Bugün yarı finale kadar geldim. Taktik arada çalışmıyor. Ya erken ya geç basmış oluyorum ama anlamadım yani oku gördüğüm an basıyorum aslında :D 18 aralığa kadar düzeltmezlerde bunu bir şekilde her türlü en az 1 kere bitiririm.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Deniz
Rangerdan başka yapabilen var mı

r4NG3r

80+ Silver
sallıyor konu sahibi yenseniz bile kötü şans diyip eliyor sizi
Hocam sen fazla kafa yorma bunlara,daha okudugunu anlayamayan adamsin 5 kere hic kacirmadan kazanmaniz lazim yazdim hala kazansaniz bile eleniyorsunuz diyorsun

wake up to reality

80+ Silver
yön verme varmış yeni öğrendim, yön vermeyle yapılabilir gibi duruyor, tabi yön vermeyi öğrenmeyi çalışırken kaybettim

r4NG3r

80+ Silver
senden başka 1 tane bile alan yok.. sallama yalan konu
Aynen kanka sallama,technopat sosyalde aldigini yazanlarda benim fake hesabim.Mcdonalds ile gizli anlasmam vardi ama maalesef aciga cikardin.Birazda baska forumlarda insanlara yalan soyleyip mcdonalds uygulamasi indirteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu kapatiyorum gerekli bilgiler konuda var bi bigmac menu 90 tl olmus sizde bilgilenin diye actim bir tane penalti oyununu beceremeyen elemanlar sacma sapan yorumlar yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Hem telefon, hem de tabletten 2 tane aldım. (Tabi kazanmadan önce 2-3 maç kaybedip öğrendim)
1670158684997.png

Aynen kanka sallama,technopat sosyalde aldigini yazanlarda benim fake hesabim.Mcdonalds ile gizli anlasmam vardi ama maalesef aciga cikardin.Birazda baska forumlarda insanlara yalan soyleyip mcdonalds uygulamasi indirteyim

Konuyu kapatiyorum gerekli bilgiler konuda var bi bigmac menu 90 TL olmus sizde bilgilenin diye actim bir tane penalti oyununu beceremeyen elemanlar sacma sapan yorumlar yazıyor
Arkadaşa abuk subuk yorum yapılmasına karşın bunu gönderdim.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Hem telefon, hem de tabletten 2 tane aldım. (Tabi kazanmadan önce 2-3 maç kaybedip öğrendim)
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşa abuk subuk yorum yapılmasına karşın bunu gönderdim.
Kanka kazandım da devam edemiyorum ilk maçı kazanıyorum ödüller çıkıyor geri tuşuna basınca yarın gel diyor bu sorunu çözemedim. Ödülleri de gecemiyorum. Çeyrek yarı final falan hiç gözükmüyor bende ilk maçı kazanmama rağmen

Top Bottom