Neler Yeni

18 yaş altı cinsel sağlığa hangi bölüm bakar?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Mastürbasyon yaptıktan sonra bacaklarımda deli gibi ağrılar oluyor. Yürürken ağrıdan bir yerlere tutunuyorum. Özellikle merdivenler ölüm demek benim için. Bu ağrı ancak bir hafta sonrasında rahatlamaya başlıyor. Bundan dolayı sağlıklı bir hayat süremiyorum, mastürbasyon yapmamaya çalışıyorum. Hangi sağlık alanı benim ile ilgilenir?

JSezar

80+ Silver
Üroloji

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Emir Bayram
Mastürbasyon yaptıktan sonra bacaklarımda deli gibi ağrılar oluyor. Yürürken ağrıdan bir yerlere tutunuyorum. Bu ağrı ancak bir hafta sonrasında rahatlamaya başlıyor. Bundan dolayı sağlıklı bir hayat süremiyorum. Hangi sağlık alanı benim ile ilgilenir?
Kankam ailene anlat bölümü bulsan bile erişkin olmadığın için bakmazlar.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Mastürbasyon yaptıktan sonra bacaklarımda deli gibi ağrılar oluyor. Yürürken ağrıdan bir yerlere tutunuyorum. Özellikle merdivenler ölüm demek benim için. Bu ağrı ancak bir hafta sonrasında rahatlamaya başlıyor. Bundan dolayı sağlıklı bir hayat süremiyorum, mastürbasyon yapmamaya çalışıyorum. Hangi sağlık alanı benim ile ilgilenir?
İlk başta git babana anlat bi hastaneye gidebilir miyiz de bi gün baban boş olduğunda gidin tek başına zaten gitsen de bakmazlar

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk başta git babana anlat bi hastaneye gidebilir miyiz de bi gün baban boş olduğunda gidin tek başına zaten gitsen de bakmazlar
Hocam az önce anneme anlattım. Benim bildiğim kadarıyla ondan değildir öyle olmaması lazım dedi. Babam bu konularda çok geri kafalıdır. Bu konuya sanki zehirmiş gibi bakar. Sakın yapma der bana konuşunca. Bende peygamber miyim diyorum. Affedersin fakat sen yapmıyor muydun babacığım diyorum, yapmıyordum diyor. 😑

Zechion

80+ Silver
Hocam az önce anneme anlattım. Benim bildiğim kadarıyla ondan değildir öyle olmaması lazım dedi. Babam bu konularda çok geri kafalıdır. Bu konuya sanki zehirmiş gibi bakar. Sakın yapma der bana konuşunca. Bende peygamber miyim diyorum. Affedersin fakat sen yapmıyor muydun babacığım diyorum, yapmıyordum diyor. 😑
Baba veyahut anne, ebeveyn fark etmez. Çoğu kişi bu konuları annesiyle konuşmaya utandığından yazan kişi babana anlat demiştir. Bildiğim kadarıyla ürolojinin bakması lazım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Beni leylekler mi getirdi deseydin hocam, bütün acılarına son verirdi babanız büyük ihtimal :kekw:

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
ürolojiye gideceksin. doktor bakacak şeye ona göre hazırlıklı ol. bi de utanma

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru