fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
Hisse senedi en güvenilir uygulamaları ve tavsiye istiyorum
bütün bankalardan alabilirsin tavsiyem iş bankası daha rahat oluyor hisse olarak ta yatırım tavsiyesi değildir astor kontrolmatik thyo doas tuprasHisse senedi en güvenilir uygulamaları ve tavsiye istiyorum
Bazıları uzun dönemde çok kârlı bazıları al 3-4 haftaya sat ama az kâr et.hisse de al sat yaparak mı kazanılıyor yoksa yatırıp uzun vade mi beklemeliyiz yoksa al sat yaparak ilerlemeli miyiz
O sana bağlı sabırlı ve ciddi şeyler düşünüyorsan gelecek için uzun vadede tut 4-5 sene unut hisseleri ama harçlık istiyorsan halka arz fln girebilirsinhisse de al sat yaparak mı kazanılıyor yoksa yatırıp uzun vade mi beklemeliyiz yoksa al sat yaparak ilerlemeli miyiz
18 yaş altı uygulama tavsiyeniz varmibütün bankalardan alabilirsin tavsiyem iş bankası daha rahat oluyor hisse olarak ta yatırım tavsiyesi değildir astor kontrolmatik thyo doas tupras
18 yaş altı uygulama tavsiyeniz varmiO sana bağlı sabırlı ve ciddi şeyler düşünüyorsan gelecek için uzun vadede tut 4-5 sene unut hisseleri ama harçlık istiyorsan halka arz fln girebilirsin
şöyle bi 5-10k atıp unutmak istiyorum açıkçası ama riske de girmek ne bileyim bilemedimO sana bağlı sabırlı ve ciddi şeyler düşünüyorsan gelecek için uzun vadede tut 4-5 sene unut hisseleri ama harçlık istiyorsan halka arz fln girebilirsin
18 yaş altı için uyglyama tavsiyesi verirmisinO sana bağlı sabırlı ve ciddi şeyler düşünüyorsan gelecek için uzun vadede tut 4-5 sene unut hisseleri ama harçlık istiyorsan halka arz fln girebilirsin
18 yaş altı hisse senedi uygulamasi tavsiye verirmisinBazıları uzun dönemde çok kârlı bazıları al 3-4 haftaya sat ama az kâr et.
Baska bı yolu yokmumerhaba soyle yapabilirsin velinle gidip bir banka hesabi olusturabilirsin kendi adina ondan sonra yatirim hesabi acip hisse senedi alabilirsin
18 yaş altı girebiliyormuymuş18 yaş altı uygulama tavsiyeniz varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18 yaş altı uygulama tavsiyeniz varmi
18 yaş altında hisse alamazsın anca babanın annenin adına alabilirsin18 yaş altı için uyglyama tavsiyesi verirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18 yaş altı hisse senedi uygulamasi tavsiye verirmisin