Neler Yeni

18 yaş altı için Akbank mı, garanti mi, Yapı Kredi mi?

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
Merhaba aklım çok karıştı sürekli fikrim değişiyor. Benim için eft/havale ücreti olmaması daha iyi ancak mobil bankacılık olması daha önemli Akbank garanti ya da Yapı Kredi de herhangi de mobil bankacılıkta herhangi bir problem oluyor mu? Ya da internet işlemlerinde problem oluyor mu? İşCep gibi EFT işlemlerinde kısıtlama sınır var mı? Bulunduğum yerde 3 bankanın da ATM'si var o yüzden bir problem yok erişme konusunda. Sizce hangisini seçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Merhaba aklım çok karıştı sürekli fikrim değişiyor. Benim için eft/havale ücreti olmaması daha iyi ancak mobil bankacılık olması daha önemli Akbank garanti ya da Yapı Kredi de herhangi de mobil bankacılıkta herhangi bir problem oluyor mu? Ya da internet işlemlerinde problem oluyor mu? İşCep gibi EFT işlemlerinde kısıtlama sınır var mı? Bulunduğum yerde 3 bankanın da ATM'si var o yüzden bir problem yok erişme konusunda. Sizce hangisini seçmeliyim?
bu zamana kadar birkaç bankanın mobil uygulamasını gördüm garanti hepsinden daha iyi ve kullanışlı

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
akbank derim çok kampanyası var juzdan uygulaması ile ortalama yıllık 1 1.2k chip para kazanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut
Instagram
@hopeless_bear
Twitter
hopeless_bear
Discord
hopeless_bear#3900
YapıKredi garanti ve İş bankası kullanıyorum. İş bankasının uygulaması bana en iyisi gibi geliyo. Ondan sonra YK sonra garanti geliyor. Tabi ki en uzun süredir kullandığım iş olduğundan normal. Bu çok öznel bir durum gibi. O yüzden amaan deyip herhangi birini "Al-la-hın de-di-ği o-lur" şekilinde seçebilirsin. :giggle:

Son düzenleme:

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
akbank derim çok kampanyası var juzdan uygulaması ile ortalama yıllık 1 1.2k chip para kazanıyorum
Hocam mobil bankacılık kullanılamıyor diye duydum doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

mobil bankacılıkta herhangi bir problem oluyor mu? internet işlemlerinde problem oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

YapıKredi Akbank ve İş bankası kullanıyorum. İş bankasının uygulaması bana en iyisi gibi geliyo. Ondan sonra YK sonra garanti geliyor. Tabi ki en uzun süredir kullandığım iş olduğundan normal. Bu çok öznel bir durum gibi. O yüzden amaan deyip herhangi birini "Al-la-hın de-di-ği o-lur" şekilinde seçebilirsin. :giggle:
mobil bankacılıkta herhangi bir problem oluyor mu? internet işlemlerinde problem oluyor mu? İşCep gibi EFT işlemlerinde kısıtlama sınır var mı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut
Instagram
@hopeless_bear
Twitter
hopeless_bear
Discord
hopeless_bear#3900
İşcep te ne gibi eft kısıtlamaları var ki şu ana kadar hiç para gönderirken kısıtlamayla karşılaşmadım.

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşcep te ne gibi eft kısıtlamaları var ki şu ana kadar hiç para gönderirken kısıtlamayla karşılaşmadım.
yanlızca 1 kişiye gönderebiliyorum oda kayıtlı alıcı olarak başka birine göndermek istediğimde şubeye gidip kayıtlı alıcıyı değiştirmem gerekiyormuş

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
ziraat

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Bankacılık işlemlerinde hepsi aynı. Yalnız kredi kartında Garantide önceden taksitlendirdiğiniz alışverişleri, daha sonradan kapatabiliyorsunuz. Yine ekstreyi bölmek, tek çekim işlemleri taksitlendirme yapmak da kolay garantide.
Kısıtlama hiçbir bankada yok. Ben yapı,garanti kullanıyorum.

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
İş bankası
Uygulama arayüzü olsun,müşteri temsilcileri olsun çok memnunum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri