Neler Yeni

18 yaş altı konaklama

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert
merhabalar, özelsektörde çalışıyorum okulum açıklisede 1 haftalık izine çıktım 1 haftalığına arkadaşımın yanına bodruma gitmek istiyorum. 18 yaş altı olduğum için otel vs kabul etmez nası bir şey yapabilirim öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 olmama 4 ay var

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yani Onun İçin Kalkıp Bodrum'a Gidiyorsan Demek ki senin için değerli veya Çok yakın arkadassınız demektir yüksek olasılıkla

Eğer öyleyse neden Evine Davet etmiyor veya sen mi onlarda Kalmak istemiyorsun??? (Veya arkadaş kızmı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani Onun İçin Kalkıp Bodrum'a Gidiyorsan Demek ki senin için değerli veya Çok yakın arkadassınız demektir yüksek olasılıkla

Eğer öyleyse neden Evine Davet etmiyor veya sen mi onlarda Kalmak istemiyorsun??? (Veya arkadaş kızmı)
hocam 7 yıllık arkadaşım bodrumda okuyor yurtta kalıyor evet kız fakat çok yakın arkadaşız kardeş gibiyiz yani düşündüğünüz şey değil

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam 7 yıllık arkadaşım bodrumda okuyor yurtta kalıyor evet kız fakat çok yakın arkadaşız kardeş gibiyiz yani düşündüğünüz şey değil
He yurt ise farklı ben Normal yani Bodrum'da yaşıyor diye düşündüm

+Resmi/kurumsal Olmayan Yerleri Deneyebilirsiniz Yani Otellerde vs. Güvenlik/+ bazı sebeplerden dolayı vs. 18 altı kabul etmiyor Bazı yerler'de hiç sorun olmuyor Yani gideceğin yerin kalitesine bağlı bı tık'ta

Ayrıca Bodrum'da Oteller vs. Pahalı olabilir gitmeden önce gideceğin yerin fiyatına vs. Bak araştır vs.

Top Bottom