18 Yaş altı Kullanılabilecek kartlar

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
tek tek hepsi kapanmaya başladı oyun alamıyoruz artık ininal tosla papara hadi kart hepsi gitti bildiğiniz 18 yaş altı steam epic games gibi uygulamalar üzerinden alışveriş yapabileceğimiz kartlar varmı

Nays var iş bankasının uygulaması. Ama bence en mantıklısı ebeveynleriniz ile istediğiniz bir bankaya gidip 18 altı hesap açtırmak olacaktır.

parolapara kullan nays kullan

Ben tüm sanal alışverişlerimi hadi ile yapıyorum şuana kadar
Spotify premium
Discord nitro
Steam
Epic
Gibi bir kaç daha yerde kullandım ve sorun yaşamadım 16 yaşındayım bu arada

Ben tüm sanal alışverişlerimi hadi ile yapıyorum şuana kadar
Spotify premium
Discord nitro
Steam
Epic
Gibi bir kaç daha yerde kullandım ve sorun yaşamadım 16 yaşındayım bu arada
hocam hadi kart kullanıyordum zatende yeni kapatıldı içinde param olmasına rağmen steamden alışveriş yapmayı falan denediğimde reddediliyor sms de geldi zaten güvenli damgaya sahip mağazalardan alışveriş yapılabiliyor birtek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nays var iş bankasının uygulaması. Ama bence en mantıklısı ebeveynleriniz ile istediğiniz bir bankaya gidip 18 altı hesap açtırmak olacaktır.
çok uğraştırıyormu hocam birde 18 yaş altı hesap benim numaram üzerinemi kayıtlı oluyor aileminmi çünkü her satın alımda sms gitmesi onların numarasına çok uğraştırır

hocam hadi kart kullanıyordum zatende yeni kapatıldı içinde param olmasına rağmen steamden alışveriş yapmayı falan denediğimde reddediliyor sms de geldi zaten güvenli damgaya sahip mağazalardan alışveriş yapılabiliyor birtek
İlginç gerçekten bende 1 kaç hafta öncesinde alışveriş yapmıştım

çok uğraştırıyormu hocam birde 18 yaş altı hesap benim numaram üzerinemi kayıtlı oluyor aileminmi çünkü her satın alımda sms gitmesi onların numarasına çok uğraştırır
Veya gidip arkadaşın dediği gibi de bir bankadan veli onaylı kart çıkartabilirsiniz ödemeler falan size özel oluyor aile görmüyordu sanırsam

aktif olarak iyzico ve fups kullaniyorum iyzico daha saglam gibi geliyor.

çok uğraştırıyormu hocam birde 18 yaş altı hesap benim numaram üzerinemi kayıtlı oluyor aileminmi çünkü her satın alımda sms gitmesi onların numarasına çok uğraştır
1- Sıra beklemeyi saymazsak bir saate yakın sürüyor. Veliniz ve siz çok fazla imza atıyorsunuz. Ayrıca velinizin aktif olarak kullandığı banka olursa daha iyi olur çünkü eğer velinizin o bankada hesabı yoksa olmuyor. (Kendi kimliğinizi ve velinizin kimliğini de götürmeyi unutmayın)

2- Hayır hiçbir sms, e-posta gönderilmiyor. Satın alımınızdan haberdar olmaları için banka şubesine gidip hesap geçmişini bakmaları gerekiyor.

Geri