hocam hadi kart kullanıyordum zatende yeni kapatıldı içinde param olmasına rağmen steamden alışveriş yapmayı falan denediğimde reddediliyor sms de geldi zaten güvenli damgaya sahip mağazalardan alışveriş yapılabiliyor birtekBen tüm sanal alışverişlerimi hadi ile yapıyorum şuana kadar
Spotify premium
Discord nitro
Steam
Epic
Gibi bir kaç daha yerde kullandım ve sorun yaşamadım 16 yaşındayım bu arada
çok uğraştırıyormu hocam birde 18 yaş altı hesap benim numaram üzerinemi kayıtlı oluyor aileminmi çünkü her satın alımda sms gitmesi onların numarasına çok uğraştırırNays var iş bankasının uygulaması. Ama bence en mantıklısı ebeveynleriniz ile istediğiniz bir bankaya gidip 18 altı hesap açtırmak olacaktır.
İlginç gerçekten bende 1 kaç hafta öncesinde alışveriş yapmıştımhocam hadi kart kullanıyordum zatende yeni kapatıldı içinde param olmasına rağmen steamden alışveriş yapmayı falan denediğimde reddediliyor sms de geldi zaten güvenli damgaya sahip mağazalardan alışveriş yapılabiliyor birtek
Veya gidip arkadaşın dediği gibi de bir bankadan veli onaylı kart çıkartabilirsiniz ödemeler falan size özel oluyor aile görmüyordu sanırsamhocam hadi kart kullanıyordum zatende yeni kapatıldı içinde param olmasına rağmen steamden alışveriş yapmayı falan denediğimde reddediliyor sms de geldi zaten güvenli damgaya sahip mağazalardan alışveriş yapılabiliyor birtek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok uğraştırıyormu hocam birde 18 yaş altı hesap benim numaram üzerinemi kayıtlı oluyor aileminmi çünkü her satın alımda sms gitmesi onların numarasına çok uğraştırır
1- Sıra beklemeyi saymazsak bir saate yakın sürüyor. Veliniz ve siz çok fazla imza atıyorsunuz. Ayrıca velinizin aktif olarak kullandığı banka olursa daha iyi olur çünkü eğer velinizin o bankada hesabı yoksa olmuyor. (Kendi kimliğinizi ve velinizin kimliğini de götürmeyi unutmayın)hocam hadi kart kullanıyordum zatende yeni kapatıldı içinde param olmasına rağmen steamden alışveriş yapmayı falan denediğimde reddediliyor sms de geldi zaten güvenli damgaya sahip mağazalardan alışveriş yapılabiliyor birtek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok uğraştırıyormu hocam birde 18 yaş altı hesap benim numaram üzerinemi kayıtlı oluyor aileminmi çünkü her satın alımda sms gitmesi onların numarasına çok uğraştır