18 yaş altında internetten nasıl para kazanılabilir?

Rality

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
57
Yayıncılık yapmayı denedim fakat düzenli ve her gün açmadıktan sonra büyümek çok zor, tasarımcılık denedim alıcısı yok. Edit denedim, para kazanılmıyor. Ne yapabilirim?
İllaki para kazanmama gerek yok, eğlenceli bir aktivite arıyorum.

Yayıncılık yapmayı denedim fakat düzenli ve her gün açmadıktan sonra büyümek çok zor, tasarımcılık denedim alıcısı yok. Edit denedim, para kazanılmıyor. Ne yapabilirim?
İllaki para kazanmama gerek yok, eğlenceli bir aktivite arıyorum.
tam olarak internet denilemez fakat al sat yapabilirsin diye dusunuyorum ben aktif olarak ugrasiyorum onun disinda hesap al sati eglenceli aktivite ariyorsan arkadas toplulugumuzda gormek isteriz

hangi oyunları oynuyorsun doğrusu espor oyunları oynuyor musun?
EA FC oynuyorum genellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam olarak internet denilemez fakat al sat yapabilirsin diye dusunuyorum ben aktif olarak ugrasiyorum onun disinda hesap al sati eglenceli aktivite ariyorsan arkadas toplulugumuzda gormek isteriz
eskiden bende yapıyordum da tedarik bulamadım ve bıraktım.

EA FC oynuyorum genellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eskiden bende yapıyordum da tedarik bulamadım ve bıraktım.
hesap al sati icin konusuyorsan garip olmus en basitinden r10 ve dcturkiye gibi yerlerde bulunuyordu

Hocam ben 18 yaş altıyım, oyun geliştirmeyle ve freelancerlıkla uğraşıyorum iyi kötü harçlık çıkıyor. Yt deki gibi 1 ayda 10000 dolar kazanamazsın ama harçlığını çıkarırsın.

18 yaş altındaysan oyun oynayarak para kazanmanın en kolay yollarından biri Itemsatış kullanmak. Oyun içi itemleri burada satarak güzel gelir elde edebilirsin.

steam üzerinden takas yapmak
yerel işletmelerin web site tasarımlarını yapıp yayınlamak

muzık yapımına baslayabılırsın fl studıo gıbı dawlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,680
Üyeler
184,666
Son üye
kerim6422