Bugün çıktım gezdim taksimi istanbulda sakindi oh miss polis takmıyor çık gezLütfen psikolojim bozulacak.
Ne zaman kalkar şu illet.
Önemli işlerimi yapamıyorum.
Evde git gide mağara adamına döneceğim.
Ne virüsü Allah aşkına yalan dolan rakamlar paylaşıyorlar korkum o ki bigün gizleyemeyecek dereceye gelirse ne oluristatistiklere göre türkiyede virüsün tamamen bitmesi için en az 120 gün varmış buda bir ihtimal sadece
denilen yapılmazsa o hale gelir ben 19 yaşındayım çok önemli bir şey olmadığı sürece bana yasak olmamasına rağmen çıkmıyorum dışarıda gezmek yakınlarını hastanelik etmekten önemli değilNe virüsü Allah aşkına yalan dolan rakamlar paylaşıyorlar korkum o ki bigün gizleyemeyecek dereceye gelirse ne olur
avm güvenlikleri geliyor sürekli acil servislere şikayerlerle kimi pozitif kimi negatif daha bişi demiyormNe virüsü Allah aşkına yalan dolan rakamlar paylaşıyorlar korkum o ki bigün gizleyemeyecek dereceye gelirse ne olur
Reis resmi yerlere gidemiyorum.Aynı durumdayım ama ben artık takmıyorum. Polisler de takmıyor. Çık dolaş kanka. Yeter çektiğimiz.
Haklısın valla. Ormana attım geçen ben kendimi. Piknik iyi oldu.Reis resmi yerlere gidemiyorum.
Toplu taşıma almıyor.
Marketlere almıyorlar deli olacam.
Kütüphane ye gideceğim
Toplu taşıma yok, internet yasak(wifi), kütüphane 3 saat ve randevu ile.
Ha o doğru ama boydan yemiyorlar birde dediğim gibi işime yarayacak önemli aktiviteleri yapamıyorum.valla bende bugün gördüm millet çağ çoluk çombalak hepsi dışarda nerde yasak varmış polisler de bıkmış heralde ceza kesmekten (ben onlara karşılıksız senet diyorum zor öderler onu biraz) nese zaten senin saç sakal karışmıstır arada kaynarsın
Adınıza sevindim keşke benimde öyle basit aktivetelerim olsa ama ne yazık kiHaklısın valla. Ormana attım geçen ben kendimi. Piknik iyi oldu.