Neler Yeni

18 yaş üstü sgk karşılamıyoruz diyor ama sira alındığında 18 yasindan küçüktüm

Sizce bu doğru mu?

• Doğru.

• Yanlış.

• haksız olan bu kadar bekleten sistem

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

dnzz

80+
Yıllar önce dişçiye gittiğimde dis teli demişlerdi sıra verdiler o zamanlar 18 yaş altındaydim. Şimdi beklemediğim bir telefon ile sıra geldiğini söylediler tarih verdiler ben de hastaneye gittim vakti falan derken ücretli dediler durumu söyledim oradaki hemşire (sanırım) ama sizi sıranın önüne alamayız dedi 18 yaş üstü ücretli dedi ben de dedim ben buraya geldiğimde 18 yaş altiydim dekanlık git, hasta haklarına git dediler kimse yok size sormak istedim durumu.

CharlesPolat

80+ Bronze
Yıllar önce dişçiye gittiğimde dis teli demişlerdi sıra verdiler o zamanlar 18 yaş altındaydim. Şimdi beklemediğim bir telefon ile sıra geldiğini söylediler tarih verdiler ben de hastaneye gittim vakti falan derken ücretli dediler durumu söyledim oradaki hemşire (sanırım) ama sizi sıranın önüne alamayız dedi 18 yaş üstü ücretli dedi ben de dedim ben buraya geldiğimde 18 yaş altiydim dekanlık git, hasta haklarına git dediler kimse yok size sormak istedim durumu.
O an gittiğin yaş önemli diye biliyorum

dnzz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devlette öyle hocam yapacak bir şey yok özele gitsen çözerdin de
Özel hastanelerde halledilir biliyorum ama benim dediğim şu ben bu ülkenin vatandaşı olarak ben de dahil kesilen vergilerin kullanıldığı yerde bana verilen hakkı neden kullanamıyorum sıra var deniyor yıllarca olan sıraya neden cozuk bulunmuyor pandemi deniyor pandeminin yaptığı sorunlara neden önlem alınmıyor ben niye vergi veriyorum o zaman özel hastanede psikologlara verdiğim para ile sistem dizerdim ne anladım ben bu işten

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Oğuzhan
Devletin seni 18'e kadar bekletip seni ücrete tabi tutmaya yönelik hazırladığı sistem vay bee böylesini ilk defa duydum

dnzz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devletin seni 18'e kadar bekletip seni ücrete tabi tutmaya yönelik hazırladığı sistem vay bee böylesini ilk defa duydum
Bende beklemiyordum ben unutmuştum bile işin daha komiği annemin telefonunu vermişim yanlış numara demişler ama baktığımda doğru numara bu kadar zaman sıra var diye bekletiyorum sonra para istiyorlar ve bunu düzeltmek için en ufak adım atmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,240
Üyeler
169,694
Son üye
Glxprime7
Top Bottom